ΑΕΚ: Πρώτη εμφάνιση για Χατζισαφί στο φιλικό με τον Απόλλωνα

ΑΕΚ: Πρώτη εμφάνιση για Χατζισαφί στο φιλικό με τον Απόλλωνα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Πρώτη εμφάνιση για Χατζισαφί στο φιλικό με τον Απόλλωνα

bet365

Ο Εχσάν Χατζισαφί ξεκινάει στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ στο φιλικό κεκλεισμένων των θυρών απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στα Σπάτα (20:00).

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς επιλέγει σχηματισμό 4-2-3-1 για την Ένωση, με τον Ιρανό να ξεκινάει στο αριστερό άκρο της άμυνας, στην πρώτη του -ανεπίσημη- εμφάνιση με τα κιτρινόμαυρα. Ο Στάνκοβιτς είναι στο τέρμα, στο δεξί άκρο ο Σβάρνας (ίσως μέσα στο ματς χρησιμοποιηθεί και ο Μισελέν), ενώ το κέντρο της αμυντικής γραμμής συνθέτουν ο Τζαβέλλας με τον Βράνιες.

Στον άξονα πλάι στον Λε Ταλέκ ξεκινάει ο Σιμάνσκι, μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο ο Τάνκοβιτς, στα άκρα ο Αλμπάνης στα αριστερά και ο Λιβάι Γκαρσία στα δεξιά και στην κορυφή της επίθεσης ο Ανσαριφάρντ, μιας και ο Αραούχο προφυλάσσεται λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε στη χθεσινή προπόνηση.

Εκτός από τον Αργεντινό φορ, δεν είναι διαθέσιμοι επίσης και οι Μάνταλος, Μπακάκης, Μιτάι και Γαλανόπουλος. Το ματς θυμίζουμε πως διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς τηλεοπτική κάλυψη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα