Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: «Ευχαριστούμε τη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ, μαζί θα παρουσιαστούμε ακόμα πιο δυνατοί»

Gazzetta team
Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: «Ευχαριστούμε τη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ, μαζί θα παρουσιαστούμε ακόμα πιο δυνατοί»

bet365

Ο σύλλογος των Ιωαννίνων ευχαρίστησε τη νυν διοίκηση του ΠΕΑΚΙ για τη βελτίωση των υποδομών, τονίζοντας πως όλοι μαζί θα κάνουν τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα ακόμα πιο ισχυρό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει:

H Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος 2021-2022 και έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή της σε αυτό από την ΕΕΑ, θα ήθελε δημοσίως να ευχαριστήσει την νυν διοίκηση του ΠΕΑΚΙ, για την άψογη συνεργασία και διαρκή υποστήριξη που μας παρέχει τα τελευταία δύο έτη.

Νιώθουμε πραγματικά ότι η μεγάλη οικογένεια του Π.Α.Σ. είναι ακόμη πιο μεγάλη όταν έχουμε δίπλα μας τους ανθρώπους του ΠΕΑΚΙ όπως τον Πρόεδρο κ. Παντελή Κολόκα, τον Αντιπρόεδρο και Δικηγόρο κ. Χάρη Λαζάνη, τον κ. Παναγιώτη Δαβή και τα λοιπά μέλη της διοίκησης και του προσωπικού, που δουλεύουν καθημερινά για τη βελτίωση των υποδομών που όλοι μας, ομάδες, σύλλογοι και κοινό, χρησιμοποιούμε.

Ήδη, οι εγκαταστάσεις του προπονητικού μας κέντρου έχουν αλλάξει παρέχοντας μας τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε για τη νέα αγωνιστική περίοδο σε πολύ καλύτερες συνθήκες. Και η κατάσταση των αθλητικών υποδομών μας σύντομα θα βελτιωθεί κι άλλο, με την πλήρη ανακατασκευή ενός προπονητικού γηπέδου, ενώ αναμένουμε με αγωνία και αισιοδοξία την μεγάλη αλλαγή στο ιστορικό γήπεδό μας.

Είμαστε πεπεισμένοι, ότι με τη συνεργασία μας με την παρούσα διοίκηση του ΠΕΑΚΙ, ο Π.Α.Σ. θα παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατός. Όλοι μαζί ας συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να αγωνιζόμαστε για την πόλη, τον κόσμο μας και τους αθλητές μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα