ΠΑΟΚ: Θέμα χρόνου η μεταγραφή Τζόλη, η ανάλυση του Gazzetta

ΠΑΟΚ: Θέμα χρόνου η μεταγραφή Τζόλη, η ανάλυση του Gazzetta

bet365

Το Gazzetta βάζει πάνω στο τραπέζι όλα τα δεδομένα και αναλύει το μεταγραφικό σήριαλ της πώλησης του Χρήστου Τζόλη από τον ΠΑΟΚ στη Νόριτς.

Οι γνώστες της υπόθεσης είναι σχεδόν σίγουροι ότι η μεταγραφή του Χρήστου Τζόλη στη Νόριτς θα γίνει. Σήμερα, αύριο, τη Δευτέρα, την άλλη εβδομάδα; Μετά τη ρεβάνς με την Μποέμιαν;

Αργά ή γρήγορα θα έχουμε το οριστικό «deal» μεταξύ του ΠΑΟΚ και της αγγλικής ομάδας. Είναι θέμα χρόνου…

Πάμε να δούμε πώς έχουν τα πράγματα μέχρι στιγμής και ποια δεδομένα υπάρχουν στο τραπέζι πριν την ολοκλήρωση μιας σημαντικής, από πολλές απόψεις, πώλησης.

Τα δεδομένα από πλευράς ΠΑΟΚ

Τζόλης - Μποέμιαν

1) Στον ΠΑΟΚ έχουν πεισθεί προ πολλού πως ο 19χρονος διεθνής ακραίος επιθετικός θα πρέπει να πωληθεί αυτό το καλοκαίρι. Για πολλούς λόγους δεν είναι αντίθετοι, κυρίως γιατί βλέπουν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, ότι το μυαλό του μικρού είναι μακριά από την Τούμπα.

2) Ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης, όπως έχετε διαβάσει από την πρώτη στιγμή στο Gazzetta, έχουν ορίσει ως τιμή πώλησης το ποσό των 15 εκατομμύριων ευρώ. Γι΄ αυτό και μέχρι στιγμής έχουν απορριφθεί όλες οι προτάσεις της αγγλικής ομάδας.

3) Στη Μικράς Ασίας περιμένουν νέα πρόταση από τη Νόριτς. Έτσι συμβαίνει σ’ όλες τις μεταγραφές του κόσμου όταν υπάρχει διαπραγμάτευση και στο συμβόλαιο δεν υπάρχει ρήτρα εξαγοράς του. Δεν έχουν κανένα λόγο να πιέζονται ή να βιάζονται για να υπάρξει συμφωνία.

Μόνο αν η νέα πρόταση φτάσει ή πλησιάσει στα «θέλω» του «Δικεφάλου» θα γίνει αποδεκτή και θα ανοίξει η πόρτα της εξόδου στον Τζόλη.

Προς το παρόν θα περάσει το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη και όχι στο Νόριτς, όπως βιαστικά μετέδωσαν τις προηγούμενες μέρες από την Αγγλία.

Τα δεδομένα από πλευράς Νόριτς

Τζόλης - Φέγιενορντ

1) Τα «καναρίνια» είναι έτοιμα να ανέβουν κι άλλο από την τελευταία πρόταση των 10 εκατομμυρίων συν 2 εκατομμύρια με τη μορφή μπόνους (συμμετοχών, γκολ, παραμονής στην Premier League κ.α.). Λέγεται πως η νέα πρόταση θα φτάνει τα 12 εκατομμυρίων ευρώ συν 3 εκατομμύρια ως μπόνους.

2) Στη νέα πρόταση, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στο Carrow Road, θα υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης, που για πολλούς είναι το «κλειδί» της μεταγραφής.

3)Στην ανατολική Αγγλία ξέρουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει αγώνα αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται το θέμα του Τζόλη να κλείσει μετά την αναμέτρηση του «Δικεφάλου» με την Μποέμιαν.

4) Οι Άγγλοι επιχειρούν να πάνε την συζήτηση αλλού, πιο συγκεκριμένα στον Τζος Σάρτζεντ της Βέρντερ, θέλοντας να δείξουν στην ελληνική ομάδα πως αν αργήσει να απαντήσει θα αναγκαστούν να στραφούν σε άλλες επιλογές παικτών και να δαπανήσουν εκεί τα χρήματά τους. Για τον Αμερικανό επιθετικό λέγεται ότι θα δώσουν 11 εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα της Βρέμης.

Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν κινήσεις τακτικής και από τις δύο πλευρές για ένα σήριαλ που μάλλον θα μας απασχολήσει για μερικές ακόμα ημέρες.

Οι εναλλακτικές επιλογές του ΠΑΟΚ

Τζόλης - Ολλανδία

Το θέμα της πώλησης του Χρήστου Τζόλη θα ολοκληρωθεί το προσεχές διάστημα και στην Τούμπα έχουν αρχίσει να «ξεσκονίζουν» τις μεταγραφικές λίστες τους αναφορικά με παίκτες που αγωνίζονται στα άκρα της επίθεσης.

Μια προεργασία έχει γίνει εδώ και καιρό, καθώς η επιλογή ενός νέου παίκτη για την συγκεκριμένη θέση ήταν μέσα στο γενικότερο μεταγραφικό πλάνο, δεν ήταν προτεραιότητα το προηγούμενο διάστημα.

Προς το παρόν δεν έχει προκύψει κάποιο όνομα με το οποίο να συζητούν οι «ασπρόμαυροι», αυτό του Γκάρι Ροντρίγκες που ακούστηκε ως φήμη δεν έχει απασχολήσει καθόλου, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Λουτσέσκου αναζητά έναν ακραίο επιθετικό με τα χαρακτηριστικά του Αφρικανού εξτρέμ που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ και ίσως να ψάχνεται κι αυτός να φύγει από την Σαουδική Αραβία και την Αλ Ιτιχάντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα