Άρης και Ομόνοια συζητούν την πώληση του Μπρούνο

Άρης και Ομόνοια συζητούν την πώληση του Μπρούνο

Άρης και Ομόνοια συζητούν την πώληση του Μπρούνο

bet365

Η Ομόνοια εκδήλωσε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μπρούνο Φελίπε κι έτσι βρίσκονται σε εξέλιξη οι επαφές με τον Άρη για την πώληση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.

Ο Άρης έχει καταλήξει στην απόφαση λύσης της συνεργασίας με τον Μπρούνο Φελίπε καθώς ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής δεν ανταποκρίθηκε ούτε στο ελάχιστο των αγωνιστικών απαιτήσεων. Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξει πώληση και όχι αποδέσμευση καθώς ενδιαφέρον για τον έμπειρο μέσο εκδήλωσε η Ομόνοια η οποία μάλιστα θέλει και την άμεση ένταξή του στην ομάδα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι Άρης και Ομόνοια ήδη βρίσκονται σε διαδικασία επαφών ούτως ώστε να βρουν την πιο συμφέρουσα λύση για την κάθε πλευρά. Είναι προφανές πάντως ότι εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να εκδοθεί και επισήμως το διαζύγιο των «κίτρινων» με τον Βραζιλιάνο κι έτσι να τελειώσει μια συνεργασία η οποία άρχισε με υψηλές προσδοκίες.

Ο Άρης είχε προσπαθήσει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή σε τρεις διαφορετικές μεταγραφικές περιόδους. Τελικώς το κατάφερε τον περασμένο Γενάρη με την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας 2.5 ετών. Στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, ο Βραζιλιάνος ήταν μακριά από τα αγωνιστικά στάνταρ του, εκτιμήθηκε όμως ότι αυτό οφείλονταν στο μεγάλο διάστημα της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους. Η εικόνα του 27χρονου μέσου δεν άλλαξε στα φιλικά προετοιμασίας αλλά και στα δύο επίσημα παιχνίδια. Έτσι αποφασίστηκε να κινηθούν οι διαδικασίες αποδέσμευσής του για να έρθει το ενδιαφέρον της Ομόνοιας και να προκύψει ενδεχόμενο πώλησης.

Με τη φανέλα του Άρη, ο Μπρούνο έπαιξε σε 16 παιχνίδια δίχως να προσφέρει γκολ ή τελική πάσα. Στην πραγματικότητα, ήταν λίγα τα παιχνίδια στα οποία έκανε αισθητή την παρουσία του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα