ΠΑΟΚ: Η Τουλούζ «ψάχνεται» για τον Ουάρντα

ΠΑΟΚ: Η Τουλούζ «ψάχνεται» για τον Ουάρντα

bet365

Η γαλλική ομάδα ενδιαφέρεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, για την περίπτωση του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Ο Αμρ Ουάρντα αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού παραμένει εκτός προπονήσεων του ΠΑΟΚ και έχει αποφασιστεί η παραχώρησή του.

Εκτός από ελληνικές ομάδες ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο της Τουλούζ, πρώην ομάδας του Ευθύμη Κουλούρη, καθώς όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, μετά την αποχώρηση του Αμίν Αντλί, η γαλλική ομάδα ψάχνεται στην αγορά για να ενισχυθεί και ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι του Ουάρντα.

Στο σχετικό δημοσίευμα γαλλικής ιστοσελίδας «hommedumatch.fr» αναφέρεται ότι προκειμένου να αποκτηθεί ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής απαιτούνται ένα με δύο εκατομμύρια ευρώ, καθώς το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα