Ράσταβατς: «Μπορούμε μία θέση στην Ευρώπη»

Ράσταβατς: «Μπορούμε μία θέση στην Ευρώπη»

bet365

Ο κόουτς του Αστέρα Τρίπολης μίλησε για την πορεία της καλοκαιρινής προετοιμασίας των Αρκάδων

Για την εικόνα του Αστέρα Τρίπολης στα μέχρι στιγμής φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει όπου μεταξύ άλλων κέρδισε χθες (4/8) τον Απόλλωνα Σμύρνης με 4-0, μίλησε ο Μίλαν Ράσταβατς στο Metropolis. «Είμαι ικανοποιημένος από τα στοιχεία που έχουμε μέχρι στιγμής στον Αστέρα, κάναμε κάποια φιλικά παιχνίδια, προσπαθούμε να βάλουμε και άλλα στοιχεία στην αγωνιστική μας εικόνα στην πορεία. Φέτος έχουμε τα απαραίτητα αγωνιστικά χαρακτηριστικά για να φτάσουμε και στις θέσεις της Ευρώπης», σχολίασε αρχικά.

Μετά ο Σέρβος κόουτς ρωτήθηκε για την πορεία των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη. «Πιστεύω ότι ένα πρόβλημα που επηρεάζει τις επιδόσεις των ελληνικών ομάδων είναι το γεγονός πως η ελληνική λίγκα ξεκινάει αργότερα σε σχέση με άλλες χώρες και δεν είναι έτοιμες οι ομάδες στον βαθμό που θα θέλαμε, αυτό ίσως να είναι μία δικαιολογία ενώ οι ομάδες στοχεύουν στην προετοιμασία του σε αυτή την εκκίνηση. Επίσης, ρόλο παίζει η μεταβατική περίοδος που υπάρχει στην ενσωμάτωση νέων παικτών στο γκρουπ και αυτός ο χρόνος δεν υπάρχει μέχρι την έναρξη των διοργανώσεων».


Οσο για τις διορθωτικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν ανέφερε ότι «σίγουρα στην Ελλάδα χρειάζεται να κάνουμε κάποιες αλλαγές και πιστεύω ότι θα ήταν μία καλή ιδέα να ανεβάσουμε το επίπεδο των ομάδων και έτσι να έχουν μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ και να μπορούν να κάνουν τα επόμενα βήματα στους ευρωπαϊκούς θεσμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα