Η Γκόρνικ θέλει τον Μπακάκη σύμφωνα με τους Πολωνούς

Η Γκόρνικ θέλει τον Μπακάκη σύμφωνα με τους Πολωνούς

Gazzetta team
Η Γκόρνικ θέλει τον Μπακάκη σύμφωνα με τους Πολωνούς

bet365

Η πολωνική Γκόρνικ κινείται για την απόκτηση του Μιχάλη Μπακάκη, όπως υποστηρίζει πολωνικό δημοσίευμα.

Ήταν πιθανό κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε να προκύψει ενδιαφέρον για τον Μιχάλη Μπακάκη και σύμφωνα με τους Πολωνούς η Γκόρνικ έχει στραμμένο το βλέμμα της προς τον Έλληνα διεθνή μπακ της ΑΕΚ, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της Ένωσης από το 2014.

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα meczyki.pl, η πολωνική Γκόρνικ, στην οποία είχαν αγωνιστεί στο πρόσφατο παρελθόν οι Βασιλαντωνόπουλος και Γιακουμάκης, προσπαθεί για την απόκτηση του Μπακάκη αναζητώντας δεξί μπακ.

Οι Πολωνοί προσθέτουν πως για την Γκόρνικ δεν θα είναι πρόβλημα να φτάσει σε συμφωνία με την ΑΕΚ, ωστόσο θα πρέπει να βρεθεί λύση και με το συμβόλαιο του Μπακάκη, το οποίο ανέρχεται περίπου στις 300.000 ευρώ ετησίως και έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2023.

Την ίδια στιγμή η ΑΕΚ βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης της απόκτησης του Κλεμάν Μισλέν από τη Λανς και αν προχωρήσει η πώληση του Μπακάκη, τότε οι κιτρινόμαυροι είναι δεδομένο ότι θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμα δεξιού μπακ, καθώς Νταντσένκο πλέον δεν υπάρχει μιας και έχει ξεκινήσει η διαδικασία ανεύρεσης πρότασης για να παραχωρηθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα