Φιλική «τεσσάρα» του Αστέρα Τρίπολης επί του Απόλλωνα Σμύρνης (vid)

 Φιλική «τεσσάρα» του Αστέρα Τρίπολης επί του Απόλλωνα Σμύρνης (vid)

bet365

Οι Αρκάδες επικράτησαν 4-0 της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», στο πρώτο φετινό τους ματς που φόρεσαν την ξεχωριστή επετειακή τους εμφάνιση που παραπέμπει στην πρώτη της 90χρονης ιστορίας τους

Με 4-0 επικράτησε σήμερα (4/8) ο Αστέρας Τρίπολης του Απόλλωνα Σμύρνης, όπου και έδειξε πολύ καλά στοιχεία και άφησε αρκετές «υποσχέσεις» για το μέλλον, ενώ στον αντίποδα το αποτέλεσμα του «Θ. Κολοκοτρώνης» μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ένα «καμπανάκι» για την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Παράλληλα το παιχνίδι είχε και «ιδιαίτερη» συναισθηματική σημασία για τους Αρκάδες, καθώς για πρώτη φορά φέτος φόρεσαν την καινούργια τους πρώτη εμφάνιση που παραπέμπει σε εκείνη που χρησιμοποιούσαν το 1931 που ιδρύθηκαν.

O Μίλαν Ράσταβατς ξεκίνησε με τον Τσιφτσή στο τέρμα, τους Καρμόνα, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Αλβαρες στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Βαλιέντε, Κανελλόπουλο στον άξονα, τους Ρετζίς, Ριέρα, Λέο Τιλίκα μεσοεπιθετική τριπλέτα και τον Μπενίτο στην κορυφή της επίθεσης.
....

Ο Γιάννης Πετράκης είχε τον Βέρχουλστ κάτω από τα γκολπόστ, τους Ντεντάκη, Ντομίνγκες, Ράιλι, Ταταουρίμα στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Κάστρο, Κραγιόπουλο, Ρώσση στον άξονα, τους Τσιλούλη, Παμλίδη στα άκρα και τον Ντάουντα στο «9».

Οι Αρκάδες μπήκαν πιο ορεξάτοι, κρατούσαν μπάλα και άνοιξαν το σκορ στο 15' με τον Ρετζίς, ο οποίος σούταρε εύστοχα στην κίνηση ύστερα από όμορφη σέντρα του Αλβαρες. Οι γηπεδούχοι κέρδιζαν αρκετές στατικές μπάλες γύρω από τα καρέ του Βέρχουλστ, ο Απόλλων έβγαλε μία «υποψία» φάσης με τον Παμλίδη που θέλησε να βγει στην πλάτη της άμυνάς τους και στο 30' διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ριέρα, ύστερα από κλέψιμο του Μπενίτο και πρώτη πάσα του Ρετζίς.

Αμέσως μετά μάλιστα ο Αστέρας «φλέρταρε» και με 3ο γκολ σε τελική του Ριέρα που «έγλειψε» το δοκάρι, ενώ λίγο πριν την ανάπαυλα η «Ελαφρά Ταξιαρχία» απώλεσε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει όταν ο Παμλίδης θέλησε να βρει τον Τσιλούλη αλλά ο Σγουρής αντέδρασε σωστά.

Με το «καλημέρα» στο δεύτερο μισό ο Μπαράλες, σε στημένη φάση, «έγραψε» το 3-0, ενώ με την πάροδο του χρόνου ο ρυθμός έπεσε. Οι, εκατέρωθεν, αλλαγές, σε συνάρτηση με τις ακραίες καιρικές συνθήκες λόγω της ζέστης που επικρατούσε και φυσικά το γεγονός πως ακόμη τα πόδια είναι «βαριά» από την προετοιμασία «κατέβασαν» το τέμπο της αναμέτρησης.

Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι βρήκαν και 4ο γκολ με τον Σόνι στο 69' όταν σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Ράιλι, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Απόλλωνα. Ο οποίος λίγο πριν το τέλος είχε δοκάρι με τον Ιωαννίδη για το γκολ της τιμής.

Για τους γηπεδούχους έπαιξαν και οι Σγουρής, Ντάικος, Γκαρσία, Ατιένθα, Αντζουλάς, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Σανταφέ. Σίτο, Αλί Μπαμπά, Σονί, Μπαράλες, Ν. Παπαδόπουλος, Μιχόπουλος

Για τους φιλοξενούμενους (απουσίαζε ο Σλίβκα που έγινε πατέρας) αγωνίστηκαν και οι Λισγάρας, Παπαγεωργίου, Μπαξεβανίδης, Φατιόν, Ιωαννίδης, Βιτλής, Κότσαρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα