«Φιλική» νίκη του Βόλου επί του Παναιτωλικού (1-0, vid)

 «Φιλική» νίκη του Βόλου επί του Παναιτωλικού (1-0, vid)

bet365

Σε ένα φιλικό ματς όπου και οι δύο ομάδες έδειξαν επηρεασμένες από καιρικές συνθήκες και προετοιμασία, τα πάντα κρίθηκαν από μία στατική φάση


Με 1-0 επικράτησε σήμερα (3/8) ο Βόλος του Παναιτωλικού, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Λαμία. Σε ένα ματς όπου και οι δύο ομάδες έδειξαν επηρεασμένες από τη «βαριά» προετοιμασία, αλλά κυρίως από τις ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν. Δεν είναι τυχαίο πως για αυτό το λόγο το παιχνίδι άργησε να ξεκινήσει περίπου μισή ώρα.

Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ είχε τον Κλέιμαν στο τέρμα, τους Πουρίτα, Ρομέρο, Γκιουλέν, Φερράρι στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Τσοκάνη, Μπαριέντος στα «6αρο-8άρια». τους Φερνάντες, Ρεγκατέν στα «φτερά» και τον Ορόζ σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Φαν Βέερτ.


Ο Γιάννης Αναστασίου ξεκίνησε με τον Μελίσσα κάτω από τα γκολπόστ, τους Λούι, Βργκοτς, Κορνέλιους, Περέιρα στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Ντίας, Χρ. Μπελεβώνη στον άξονα, τους Μπαρμπόσα, Χουχούμη στα άκρα και τον Καρέλη πίσω από τον Βέργο.


Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ρομέρο με ωραία κίνηση και «τελείωμα» στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου σε στατική μπάλα, ενώ στο δεύτερο μισό ο Μπαρμπόσα είχε δοκάρι για τα «καναρίνια».

Για το Βόλο έπαιξαν και οι Παπαδόπουλος, Κούζντρα, Μεταξάς, Λογαράς, Βοϊτκόφσκι, Νίνης, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Τερεζίου

Για τον Παναιτωλικό αγωνίστηκαν και οι Ροντρίγκεζ, Στ. Μπελεβώνης, Σκιαδάς, Μαλής,Ντουάρτε, Καββαδίας, Φυτόπουλος, Τσιγγάρας, Σκόνδρας, Μεντόσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα