Παναθηναϊκός: Κοντά σε συμφωνία με Τζιρεσούνσπορ για Σανκαρέ

Παναθηναϊκός: Κοντά σε συμφωνία με Τζιρεσούνσπορ για Σανκαρέ

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Κοντά σε συμφωνία με Τζιρεσούνσπορ για Σανκαρέ

bet365

Η τουρκική Τζιρεσούνσπορ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για τον Γιουνούς Σανκαρέ και μένει να συμφωνήσει και με τον 31χρονο Σενεγαλέζο μέσο.

Κοντά σε συμφωνία με την Τζιρεσούνσπορ, η οποία έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Γιουνούς Σανκαρέ, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Φυσικά απομένει να τα βρει η τουρκική ομάδα με τον 31χρονο Σενεγαλέζο μέσο, καθώς οι συνομιλίες των δύο πλευρών συνεχίζονται.

Το συμβόλαιο του Σανκαρέ με τον Παναθηναϊκό εκπνέει το καλοκαίρι του 2022, ενώ ο Αφρικανός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Η ομάδα από την Κερασούντα συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος.

Την περασμένη σεζόν εξασφάλισε την άνοδο ως δεύτερη από τη δεύτερη κατηγορία. Προπονητής της Τζιρεσούνσπορ είναι ο 49χρονος Τούρκος, Χακάν Κέλες. Ο Σανκαρέ σκόραρε 3 γκολ και 1 ασίστ σε 11 ματς με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, την οποία φόρεσε το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν. Αποκτήθηκε επί τεχνικής ηγεσίας Λάζλο Μπόλονι και τεχνικής διεύθυνσης, Πιέρ Ντρεοσί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα