Στην Ιταλία γράφουν για Μοχίκα και ΑΕΚ (vid)

Στην Ιταλία γράφουν για Μοχίκα και ΑΕΚ (vid)

Gazzetta team
Στην Ιταλία γράφουν για Μοχίκα και ΑΕΚ (vid)

bet365

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Εχσάν Χατζισαφί, ωστόσο στην Ιταλία ανέφεραν ότι η ΑΕΚ ενδεχομένως να κάνει νέα κίνηση για τον Γιόχαν Μοχίκα.

Το όνομα του Γιόχαν Μοχίκα, του 28χρονου Κολομβιανού αριστερού μπακ, είχε προταθεί στην ΑΕΚ μέσα στο καλοκαίρι. Η Ένωση ανακοίνωσε σήμερα τον Εχσάν Χατζισαφί, ωστόσο στην Ιταλία έγραψαν ξανά για το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Μοχίκα.

Σύμφωνα με το Tutto Mercato η Χιρόνα είναι αρνητική στην παραχώρησή του, αλλά όπως υποστηρίζει το ιταλικό δημοσίευμα, η ΑΕΚ ίσως κάνει νέα προσπάθεια άμεσα. Το συμβόλαιο του Μοχίκα με τη Χιρόνα λήγει το καλοκαίρι του 2022. Πέρυσι είχε αγωνιστεί δανεικός στην Αταλάντα στο πρώτο μισό της σεζόν, ενώ στο δεύτερο μισό αγωνίστηκε ξανά με τη μορφή δανεισμού στην Έλτσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα