Λουίς Φερνάντεθ στο Gazzetta: «Δυσκολότερος αντίπαλος ο Σεμέδο, με την ΑΕΚ το πιο ξεχωριστό γκολ μου»

Λουίς Φερνάντεθ στο Gazzetta: «Δυσκολότερος αντίπαλος ο Σεμέδο, με την ΑΕΚ το πιο ξεχωριστό γκολ μου»

bet365

Ο Λουίς Φερνάντεθ, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για την Κχορ Φακάν, μίλησε στο Gazzetta για την εμπειρία του στην Ελλάδα που τον... σημάδεψε!

Σήμερα ζει και εργάζεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για την Κχορ Φακάν. Ο Λουίς Φερνάντεθ είναι ένας παίκτης, που στη διετία όπου αγωνίστηκε στον Αστέρα πρόσφερε αρκετά με τα γκολ του. Σε 48 ματς πέτυχε 18 τέρματα και 5 ασίστ, όντας μία από τις πολυτιμότερες μονάδες των Αρκάδων.

Μέσω του Gazzetta, ο Ισπανός, θυμάται το πώς ήρθε στην Τρίπολη, καθότι ο Αστέρας αποτελεί την πρώτη του εμπειρία στο εξωτερικό. Μίλησε για τον δυσκολότερο αντίπαλο που είχε, τα γκολ που ξεχώρισε στη χώρα μας

Πώς είναι οι πρώτες σου μέρες στη νέα σου ομάδα;

Όλοι εδώ μ' έχουν υποδεχτεί πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Θέλω να παίζω, να διασκεδάσω αυτήν τη νέα εμπειρία, να βελτιωθώ ως παίκτης και να παίξω όσα περισσότερα ματς γίνεται. Αυτός είναι ο στόχος μου για φέτος.

Θυμάσαι πώς ήρθες στον Αστέρα;

Ο τεχνικός διευθυντής του Αστέρα, Νίκος Γαλανακόπουλος ήρθε στην Ισπανία, με συνάντησε και αυτή ήταν πρώτη στιγμή έμαθα για την ομάδα. Ήταν ο άνθρωπος που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω μέλος του Αστέρα και αυτός είναι ο λόγος που είμαι εδώ τώρα. Ο Νίκος είναι ένας πολύ καλός τεχνικός διευθυντής και ένας εξαιρετικός φίλος. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον γνώρισα. Θα ξαναβρεθούμε στο μέλλον, του εύχομαι ό,τι καλύτερο στη ζωή του.

Τί σημαίνει για εσένα ο Αστέρας;

Ο Αστέρας για μένα ήταν κάτι ξεχωριστό. Όλοι με έκαναν να νιώσω σαν στο σπίτι μου εκεί. Εγώ κι η σύζυγός μου ήμασταν πολύ χαρούμενοι εκεί, στην Τρίπολη. Το διασκεδάσαμε πάρα πολύ εκεί. Η πόλη εκεί είναι σαν στην Ισπανία. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. Μου λείπουν οι συμπαίκτες μου και οι άνθρωποι εκεί, γιατί μας έκαναν ευκολότερη την παραμονή μας εκεί. Ήταν η πρώτη μου εμπειρία στο εξωτερικό και η Τρίπολη σίγουρα με σημάδεψε.

Ποιο ή ποια είναι τα καλύτερά σου γκολ με τη φανέλα της πρώην ομάδα σου;

Το καλύτερό μου γκολ ήταν κόντρα στην ΑΕΛ, αλλά το πιο ιδιαίτερο ήταν απέναντι στην ΑΕΚ, στο πρώτο μου ματς στο Κολοκοτρώνης, επειδή η οικογένειά μου ήταν στις εξέδρες και γι' αυτό θυμάμαι αυτό το γκολ. Όμως, σίγουρα, το ομορφότερο ήταν κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο πιο δύσκολος αντίπαλος που είχες στην Ελλάδα;

Ο δυσκολότερος αντίπαλος που είχα ήταν ο Σεμέδο του Ολυμπιακού.

Θες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του Αστέρα;

Το μήνυμά μου για τον κόσμο είναι "ευχαριστώ για όλα". Τον τελευταίο χρόνο δεν μπορούσαμε να πανηγυρίσουμε μαζί λόγω του κορονοϊού αλλά σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη - όχι μόνο μέσα στο γήπεδο. Με βλέπατε στην πόλη, μου μιλούσατε, με κάνατε να νιώθω ξεχωριστά. Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος που ήμουν για δύο χρόνια μέλος της οικογένειας του Αστέρα. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον, μπορεί να σας ξαναδώ. Σας ευχαριστώ ξανά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα