Φιλική επικράτηση στη Λαμία με 3-1 ο Παναιτωλικός (vids)

Φιλική επικράτηση στη Λαμία με 3-1 ο Παναιτωλικός (vids)

bet365

Οι Αγρινιώτες ήταν πιο ουσιαστικοί επιθετικά από τον αντίπαλό τους και τελείωσαν το φιλικό ματς με τη Λαμία με το 3-1 υπέρ τους.

Παναιτωλικός και Λαμία τέσταραν τις δυνάμεις τους σε ένα καλό και δυνατό φιλικό. Εν τέλει οι Αγρινιώτες φάνηκαν πιο ουσιώδεις επιθετικά και πήραν το φιλικό τεστ στη Λαμία με 3-1. Η γηπεδούχος Λαμία ήταν ως προς τον αρχικό της σχηματισμό με Σαράνοφ τέρμα, άμυνα με Αντέτζο, Τζανετόπουλο, Προβυδάκη και Μαρτίνεζ. Κέντρο με Τζανδάρη, Γκέντσογλου και Νούνιες και μπροστά τους Ελευθεριάδη, Ρόμανιτς και Μανούσο.

Για τον Παναιτωλικό η αρχική διάταξη ήταν ως εξής: Ροντρίγκεζ, άμυνα με Λούι, Μαλή, Βργκοτς και Χουχούμη, κέντρο με Ντουάρτε, Φυτόπουλο, Ντίαζ και Σ. Μπελεβώνη και Μεντόζα πίσω από τον φορ Βέργο.

Οι Αγρινιώτες ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα στο ματς στο 9'. Από λάθος του Προβυδάκη ο Ντουάρτε έκανε κίνηση και έβγαλε στον Βέργο που ήταν εύστοχος στο τετ α τετ του για το 1-0. Στη συνέχεια μάλιστα ο Παναιτωλικός διαχειρίστηκε σωστά την πίεση που δέχθηκε από τη Λαμία.

Στο 24' η Λαμία επιχείρησε να απειλήσει με κεφαλιά από τον Αντέτζο. Στο 25ο λεπτό ο Μανουσάκης μπήκε στη θέση του Ελευθεριάδη και στο 26' ο Μανούσος σούταρε ψηλά πάνω από τα αντίπαλα δοκάρια.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν και στα επόμενα λεπτά του α' μέρους να βγάλουν φάσεις. Στο 34' ο Παναιτωλικός βρήκε και 2ο γκολ με σκόρερ τον Μεντόζα με ένα σουτ από μακριά.

Η Λαμία με πέναλτι του Μανούσου στο 40' (το κέρδισε ο Νούνιες) έκανε το 2-1 και στο 45+ ο Προβυδάκης είχε φόυλ στο δοκάρι και λίγο μετά ο Βέργος κεφαλιά λίγο έξω.

Στο β' μέρος ο Γιάννης Αναστασίου έβαλε στο ματς για τον Παναιτωλικό τους Μπαρμπόσα, Καββαδία, Καρέλη, Τσιγγάρα, Κορνέλιους, Περέιρα και Χρήστο Μπελεβώνη και στη διάρκεια του 2ου 45λεπτου αντικατέστησε τον Μελίσσα με τον Ροντρίγκεζ (60'). Στο 63' ήρθε για το 1-3 για τον Παναιτωλικό. Σέντρα Περέιρα, πρώτη κεφαλιά ο Καρέλης και 2η για το γκολ ο Καββαδίας από κοντά.

Στο 65' ο Γρηγορίου έβαλε στο ματς τους Σαραμαντά, Βύντρα, Μαζουλουξή, Μαργαρίτη, Γκούγκα, Τρούμπουλο, Ταϊρόν, Νικολόπουλο και Τσούκαλο. Στο 70' ο Τσιγγάρας έγινε αναγκαστική αλλαγή έχοντας πρόβλημα στον ώμο. Το 3-1 ήταν στο τέλος το σκορ του ματς.


Παναιτωλικός

Παναιτωλικός2

Παναιτωλικός3

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα