ΑΕΚ: «Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι ο Εντσάμ δεν υπάρχει πλέον για μας»

ΑΕΚ: «Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι ο Εντσάμ δεν υπάρχει πλέον για μας»

Gazzetta team
ΑΕΚ: «Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι ο Εντσάμ δεν υπάρχει πλέον για μας»

bet365

Φούντωσαν τα σενάρια ξανά για Ολιβιέ Εντσάμ και ΑΕΚ, ωστόσο στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο για ακόμη μια φορά επανέλαβαν πως δεν ασχολούνται πλέον με την περίπτωσή του.

Ο Εντσάμ ανακοίνωσε ότι αποχώρησε από τη Σέλτικ, η οποία λίγο αργότερα γνωστοποίησε με τη σειρά της ότι ο 25χρονος Γάλλος μέσος μένει ελεύθερος.

Αυτό, όπως ήταν αναμενόμενο, φούντωσε ξανά τα σενάρια για την ΑΕΚ, καθώς η Ένωση νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι είχε φτάσει σε συμφωνία με τον παίκτη, αλλά τελικά αποσύρθηκε από την υπόθεση.

Προ διαστήματος η Ένωση είχε διαψεύσει κατηγορηματικά ότι υπάρχει πιθανότητα επιστροφής της για τον Εντσάμ, κάτι που έκανε για ακόμα μια φορά την Κυριακή (1/8) το απόγευμα, έπειτα και από τη νέα φημολογία που αναπτύχθηκε με την αποδέσμευσή του.

«Δεν υπάρχει Εντσάμ για την ΑΕΚ, όπως έχει ξεκαθαριστεί εδώ και καιρό», έλεγαν χαρακτηριστικά από το στρατόπεδο της Ένωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα