Αραβικά ΜΜΕ: «Η Αλ Χιλάλ ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον Τζιοβίνκο»

Αραβικά ΜΜΕ: «Η Αλ Χιλάλ ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον Τζιοβίνκο»

Αραβικά ΜΜΕ: «Η Αλ Χιλάλ ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον Τζιοβίνκο»

bet365

Η Αλ Χιλάλ επιστρέφει την Κυριακή στο Ριάντ και σύμφωνα με αραβικά ΜΜΕ αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για να ολοκληρωθεί η διαδικασία λύσης του συμβολαίου με τον Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο.

Ο Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο ταξιδεύει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Αλ Χιλάλ από την Αυστρία στο Ριάντ και άμεσα αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις αναφορικά με τον τερματισμό της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός, που παραμένει Νο1 μεταγραφική προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ, δεν αγωνίστηκε στα τελευταία δύο φιλικά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ στη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας και όπως αναφέρει σήμερα η «Dunia Al-Riyadah»: «η συνεργασία του με την Αλ Χιλάλ έχει, ουσιαστικά τελειώσει».

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξει μια συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση και τον Ιταλό ποδοσφαιριστή προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες της λύσης του συμβολαίου.

Από τη μία η επιθυμία του Τζιοβίνκο να επιστρέψει στην Ευρώπη και από την άλλη η διάθεση των πρωταθλητών Σαουδικής Αραβίας να προχωρήσουν σε ανανέωση του έμψυχου υλικού, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, έχουν οδηγήσει στο τέλος της συνεργασίας, την οποία και σήμερα τα αραβικά ΜΜΕ τη θεωρούν δεδομένη και όπως τονίζουν, «η Αλ Χιλάλ ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον Τζιοβίνκο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα