Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε ότι από Δευτέρα (2/8) ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Gazzetta team
Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε ότι από Δευτέρα (2/8) ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

bet365

Όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2021-2022 έδωσε στη δημοσιότητα ο Απόλλων Σμύρνης:

Η ανακοίνωση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» αναφέρει:

Ήρθε η ώρα να ανταμώσουμε και πάλι. Τηρώντας όσα μας επιτρέπουν να είμαστε απόλυτα ασφαλείας απέναντι στον κορονοϊό, αρχίζει τη Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021 από την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Ακολουθούμε βήμα βήμα όσα προβλέπουν οι σχετικές ΚΥΑ και ετοιμαζόμαστε να τα πούμε ξανά από κοντά στις εξέδρες του φιλόξενου «Γεώργιος Καμάρας».

Ο καλύτερος τρόπος για να συμβεί αυτό είναι η προμήθεια εισιτηρίου διαρκείας εν όψει της νέας σεζόν.

Προμηθεύσου το εισιτήριο διαρκείας, κλείσε από τώρα τη θέση που θέλεις και στάσου δίπλα στην ομάδα μας.

Το Εισιτήριο Διαρκείας περιλαμβάνει όλους τους ΕΝΤΟΣ έδρας αγώνες του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE INTERWETTEN 2021 – 2022 και του Κυπέλλου Ελλάδας 2021 – 2022.

Για τους ενδιαφερόμενους ισχύουν όσα προβλέπονται στην Κοινή Υπουργική Απόφαση ΔΙα/ΓΠ.οικ. 44779/2021 του ΦΕΚ 3117/Β/16-7-2021.

Συνεπώς δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν μόνον οι πλήρως εμβολιασμένοι ή όσοι έχουν νοσήσει και αναρρώσει το τελευταίο εξάμηνο.

Ένα ποσοστό μέχρι 5% της πληρότητας μπορεί να είναι ανεμβολίαστοι μέχρι 15 ετών. Οι ανήλικοι άνω των 12 και έως 15 ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό τεστ PCR 72 ωρών ή Rapid τεστ 48 ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα. Αντίθετα, οι ανήλικοι μέχρι 12 ετών θα μπορούν να εισέρχονται με αρνητικό self test που θα διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Ο έλεγχος θα πραγματοποιείται στην είσοδο με τη χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης των πιστοποιητικών.

Σε κάθε περίπτωση, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας των φιλάθλων στο γήπεδο.

Για την προμήθεια εισιτηρίου διαρκείας είναι επίσης απαραίτητα η αστυνομική ταυτότητα του φιλάθλου και το ΑΜΚΑ

Σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα καθώς και τις σχετικές ΚΥΑ για αγορά εισιτηρίων διαρκείας, απαιτούνται:


- Πιστοποιητικό εμβολιασμού Covid-19 ή
- Προγραμματισμένο ραντεβού εμβολιασμού (στην περίπτωση αυτή, το εισιτήριο διαρκείας θα παραλαμβάνεται μετά το πέρας 14 ημερών από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού).
- Επαλήθευση των πιστοποιητικών εμβολιασμού θα γίνεται μέσω της επίσημης εφαρμογής της Ελληνικής Δημοκρατίας Covid Free GR

ΑΓΟΡΑ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ


Για την απόκτηση του εισιτηρίου διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2021-2022 (ανανέωση ή νέα εγγραφή σε οποιαδήποτε κατηγορία) είναι απαραίτητη:

η παρουσία του ενδιαφερομένου, σύμφωνα με το νόμο 4326/2015 του Υπουργού Αθλητισμού,
η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας και
ο αριθμός ΑΜΚΑ
Σε περίπτωση που δεν προσέλθει κάποιος αυτοπροσώπως για την παραλαβή του διαρκείας, απαραίτητη είναι εξουσιοδότηση.

- Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του φίλαθλου κόσμου της ομάδας μας η κατοχύρωση του εισιτηρίου διαρκείας μπορεί να γίνει και διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας www.viva.gr. Ο κάτοχος θα πρέπει να επισκέπτεται τα γραφεία της ΠΑΕ για την παραλαβή της συγκεκριμένης κάρτας με το αντίστοιχο παραστατικό ως αποδεικτικό.

- Δεν είναι δυνατή η επιστροφή μέρους της αξίας του εισιτηρίου που έχει αγοραστεί ηλεκτρονικά.


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ


ΠΑΙΔΙΚΟ (έως και 14 ετών): Αφορά τις θύρες 1Β και 2Α και συγκεκριμένα τα παιδιά με ημερομηνία γεννήσεως μετά την 1-1-2007. Για την αγορά και παραλαβή του παιδικού εισιτηρίου διαρκείας απαιτείται πιστοποιητικό γέννησης και έγγραφη συναίνεση του/των ασκούντος/-ων τη γονική μέριμνα. Για την είσοδο και παραμονή του στο γήπεδο ο ανήλικος πρέπει να συνοδεύεται από ενήλικα, τη σχετική δε ευθύνη αναλαμβάνει/-ουν πάντα ο ασκών/ οι ασκούντες τη γονική μέριμνα.

ΆΝΩ ΤΩΝ 70 ΕΤΩΝ: Αφορά τις θύρες 1Β και 2Α για άτομα άνω των 70 ετών.

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ: Αφορά τις θύρες 2Α και 1Β για φοιτητές Α.Ε.Ι.-Τ.Ε.Ι.

Για την απόκτηση Φοιτητικού εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της φοιτητικής ταυτότητας (πάσο) σε ισχύ.

ΑΝΕΡΓΩΝ: Αφορά τις θύρες 1Β και 2Α και για την απόκτηση του εισιτηρίου διαρκείας ανέργου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της σχετικής βεβαίωσης ανεργίας σε ισχύ.

Α.Μ.Ε.Α.: Αφορά τη θύρα 2 και απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση της σχετικής βεβαίωσης, η οποία θα αποδεικνύει την αναπηρία του κατόχου σε ποσοστό 67% και άνω.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ: Αφορά τις θύρες Ε, 2Α και 1Β για οικογένειες (γονέας + 1 παιδί, ηλικίας έως 14 ετών). Ο γονέας χρειάζεται να προσκομίσει πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από τον εκάστοτε Δήμο που είναι εγγεγραμμένος


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ στο γήπεδο «Γ. ΚΑΜΑΡΑΣ» στην Λεωφ. Ηρακλείου 119, Ριζούπολη.

ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ μόνο με Visa & Mastercard.

ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ σε λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ στην Εθνική Τράπεζα, με αριθμό GR 42-0110-0600-0000-0604-7002-602 και στην Τράπεζα Πειραιώς, με αριθμό GR56-0171-8370-0068-3712-4409-640 αναγράφοντας στην αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του αγοραστή ο οποίος θα πρέπει, κατά την παραλαβή της κάρτας διαρκείας, να έχει μαζί του αντίγραφο της κατάθεσης.

- Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΠΑΕ (τηλ. 210-2530692 | Ώρες επικοινωνίας 9:00πμ - 5:00μμ) – Λεωφ. Ηρακλείου 119, Ριζούπολη.

- Οι όροι προστασίας και επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των κατόχων εισιτηρίων βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του fcapollon.gr. Οι ενδιαφερόμενοι, κατά την υπογραφή της σύμβασης απόκτησης καρτών διαρκείας, έχουν ήδη διαβάσει και ενημερωθεί πλήρως για τους όρους επεξεργασίας των προσωπικών τους δεδομένων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα