ΠΑΕ ΑΕΚ: «Επιστρέφουμε στο ΟΑΚΑ μετά από 511 ημέρες»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Επιστρέφουμε στο ΟΑΚΑ μετά από 511 ημέρες»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Επιστρέφουμε στο ΟΑΚΑ μετά από 511 ημέρες»

bet365

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Βελέζ Μόσταρ, για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League και η ΠΑΕ έδωσε χρήσιμες πληροφορίες, για το πώς ο κόσμος θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ με ασφάλεια.

Έπειτα από 511 ημέρες ο κόσμος της ΑΕΚ θα μπορέσει να παρακολουθήσει ξανά από κοντά την ομάδα του την Πέμπτη (29/07, 21:00). Τότε η Ένωση φιλοξενεί την Βελέζ Μόσταρ, για τη ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με ανάρτησή στα social media, ενημέρωσε τον τρόπο με τον οποίοι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα επιστρέψουν στο ΟΑΚΑ, με ασφάλεια.

Αναλυτικά:

-Προσερχόμαστε στο γήπεδο νωρίς για να αποφύγουμε τον συνωστισμό από τους ελέγχους, οι θύρες θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από τη σέντρα
-Μαζί με το εισιτήριο έχουμε μαζί μας ταυτότητα και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τους έξι τελευταίους μήνες
-Ακολουθούμε τις υποδείξεις των υπεύθυνων τήρησης των μέτρων αλλά και της ασφάλειας
-Φοράμε τη μάσκα μας στους κοινόχρηστους χώρους, αλλά και στην κερκίδα
-Αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό σε όλη τη διάρκεια της παραμονής μας στο ΟΑΚΑ, αλλά και κατά την αποχώρησή μας, που πρέπει να ξεκινήσει από τους φιλάθλους στις πάνω σειρές των κερκίδων
-Θωρακίζουμε την επιστροφή μας στα γήπεδα!
-Προστατεύουμε πρώτα την υγεία μας, αλλά και την ομάδα μας!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα