«Η ΑΕΚ ρώτησε για Γκαγιέντι» (pic & vid)

«Η ΑΕΚ ρώτησε για Γκαγιέντι» (pic & vid)

«Η ΑΕΚ ρώτησε για Γκαγιέντι» (pic & vid)

bet365

Σύμφωνα με Ιρανό δημοσιογράφο, η περίπτωση του Μεχντί Γκαγιέντι έχει απασχολήσει την ΑΕΚ.

Ότι η ΑΕΚ θέλει ενίσχυση στο αριστερό άκρο της επίθεσής της δεν είναι κρυφό. Ότι έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του Χατζισαφί, επίσης δεν είναι μυστικό. Ωστόσο, ο άλλοτε άσος του Πανιώνιου και του Ολυμπιακού δεν είναι ο μόνος Ιρανός που έχει απασχολήσει την Ενωση.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Σίνα Ταφαζόλι, λοιπόν, «μετά τον Χατζισαφί, η ΑΕΚ έχει ρωτήσει για τη διαθεσιμότητα του Μεχντί Γκαγιέντι», όπως αναφέρει στο τιτίβισμά του.

Το who is who του Γκαγιέντι

Ο 22χρονος εξτρέμ ύψους 1.66 μ. ανήκει στην Εστεγκλάλ, θεωρείται από τα μεγαλύτερα ονόματα της ομάδας του κι ο ίδιος θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω παίζοντας σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Τη σεζόν 2020-2021 είχε σε 37 ματς 9 γκολ και 9 ασίστ και παρά την ηλικία του ήδη έχει στα πόδια του 108 ματς με την Εστεγκλάλ με 27 γκολ και 21 ασίστ. Επίσης, έχει αγωνιστεί με την εθνική Ιράν ήδη δύο φορές έχοντας 1 τέρμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα