Ιωνικός: Ο Λαρεντζάκης στη θέση του Χιώτη

Ιωνικός: Ο Λαρεντζάκης στη θέση του Χιώτη

bet365

Ο Γιώργος Λαρεντζάκης είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων στον Ιωνικός, μετά την αποχώρηση του Διονύση Χιώτη για την ΑΕΚ Β΄.

Ο Διονύσης Χιώτης αποχώρησε από τον Ιωνικό για την ΑΕΚ Β' κι έτσι οι νεοφώτιστοι έψαχναν έναν νέο προπονητή τερματοφυλάκων για την πρώτη ομάδα. Και τελικά κατέληξαν σε μια ψαγμένη επιλογή.

Ο λόγος για τον Γιώργο Λαρεντζάκη, ο οποίος για επτά συνεχόμενα έτη ήταν στην Ακαδημία του Αστέρα Τρίπολης και από τα χέρια του πέρασαν αρκετά ταλέντα.

Τα δύο πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι αυτά του Φώτη Ψεύτη και Αντώνη Τσιφτσή.

Ο πρώτος πήγε πέρυσι δανεικός στην ομάδα Νέων της Μίλαν και εν τέλει αποκτήθηκε φέτος με κανονική μεταγραφή, με τους Αρκάδες να βάζουν στα ταμεία τους περίπου μισό εκατ. ευρώ. Επίσης, ο Λαρεντζάκης διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του Αντώνη Τσιφτσή.

O 22χρονος μπήκε ως αναγκαστική αλλαγή στη θέση του βασικού Νίκου Παπαδόπουλο, που είχε τραυματιστεί στο ματς με τον Ολυμπιακό στις 6/1 του 2021 και από τότε κέρδισε θέση βασικού μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ενώ αγωνίστηκε και σε τέσσερα ματς στα play off!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα