Γρηγορίου: «Είναι νωρίς, θετικό πως δεν έχουμε τραυματισμούς»

 Γρηγορίου: «Είναι νωρίς, θετικό πως δεν έχουμε τραυματισμούς»

bet365

Ο τεχνικός της Λαμίας σχολίασε πως μέσα από τα φιλικά θα φανεί αν και που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα του

Το πρώτο καλοκαιρινό της φιλικό έδωσε σήμερα (25/7) η Λαμία, που παραχώρησε 2-2 στον Εθνικό Αχνας. Μετά το ματς ο Μιχάλης Γρηγορίου υπογράμμισε πως ακόμη είναι νωρίς και μέσα από τα τεστ προετοιμασίας θα φανεί αν και που χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση η ομάδα. «Είμαστε κουρασμένοι, κάτι που το αναμέναμε. Είμαστε σε καλό δρόμο από την άποψη ότι δεν έχουμε τραυματισμούς. Τα παιδιά έχουν δουλέψει σε όλο το στάδιο της προετοιμασίας και στο πρώτο και στο δεύτερο. Ηταν το πρώτο ματς φιλικό και έπαιξαν από 45 λεπτά οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές. Παιχνίδι με παιχνίδι, φορμαρίζοντας την ομάδα στο κατάλληλο σημείο, θα είμαστε εκεί που θέλουμε για την έναρξη του πρωταθλήματος. Είναι πάρα πολύ νωρίς για έμας και το θετικό είναι ότι δεν έχουμε βγάλει τραυματισμούς. Θέλουμε να βελτιωθούμε σε κάποια κομμάτια Ευελπιστούμε παιχνίδι με παιχνίδι να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος», σχολίασε αρχικά.

Και συνέχισε. «Θα δούμε τι θα χρειαστούμε μετά το τέλος των φιλικών. Αναμένουμε να δούμε αν πρέπει να κάνουμε άλλη προσθήκη. Γνωρίζεται και εσείς πως το να ψάξουμε για έναν ή δύο παίκτες μέσα στον Αύγουστο δεν είναι τόσο σημαντικό για εμάς. Οι κύριες μεταγραφές έχουν γίνει και αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό, σε συνεργασία με τη διοίκηση, θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα