Η προσήλωση του Άρη για στόπερ και ο… άλλος Εντιαγέ

Η προσήλωση του Άρη για στόπερ και ο… άλλος Εντιαγέ

Η προσήλωση του Άρη για στόπερ και ο… άλλος Εντιαγέ

bet365

Η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας είναι απαραίτητη για τον Άρη, προς αυτήν την κατεύθυνση λειτουργεί στα τελευταία 24ώρα, ενώ δημοσίευμα στην Τουρκία αναφέρει ότι οι «κίτρινοι» εκδήλωσαν ενδιαφέρον και για έναν ακόμη Εντιαγέ!

Πρόσφατα, η ελληνική ομάδα επικύρωσε τη συμφωνία της με τον Μπαντού Ετιαγέ με την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας τριών χρόνων. Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Τουρκία, δεν αποκλείεται να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός ακόμη Εντιαγέ, του 23χρονου στόπερ Πάπε Αλιούνε Εντιαγέ ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την ουκρανική Βόρσκλα Πολτάβα, μία δηλαδή εκ των δύο υποψηφίων αντιπάλων τους σε περίπτωση που προκριθούν (έναντι της Αστάνα) στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Η αλήθεια είναι ότι ο Άρης θέλει να «ψηλώσει» στο κέντρο της άμυνάς του, ψάχνει επίσης αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό και ο συγκεκριμένος Εντιαγέ ανταποκρίνεται σε αυτά τα κριτήρια. Διακρίνεται για την ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι λόγω του ύψους του (2.01μ.), παίζει και αριστερός στόπερ. Ωστόσο, σε σχέση με τις προδιαγραφές που έχουν βάλει οι «κίτρινοι» σίγουρα υπολείπεται στο κομμάτι της εμπειρίας καθώς δεν μετρά πολλά χρόνια επαγγελματικής προϋπηρεσίας ενώ δεν έχει αγωνιστεί σε περισσότερα από 65 παιχνίδια. Πέρυσι, μέτρησε 23 αγώνες με τη φανέλα της Βόρσκλα Πολτάβα, ενώ προηγήθηκαν 17 παιχνίδια με την ίδια ομάδα τη σεζόν 2019-20. Έχει περάσει επίσης από την Ισπανία καθώς συνεργάστηκε με τη Λόρκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα