Η Πενιαρόλ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, εξελίξεις μέχρι την Τρίτη

Η Πενιαρόλ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, εξελίξεις μέχρι την Τρίτη

Η Πενιαρόλ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, εξελίξεις μέχρι την Τρίτη

bet365

Στελέχη της διοίκησης της Πεναριόλ επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Πικέρες και προαναγγέλουν εξελίξεις έως την Τρίτη. Τι γράφτηκε για Παλμέιρας και τον παίκτη.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τομαράς, Βασίλης Τεμπέλης

Σκληρό πόκερ για τον Χοακίν Πικέρες; Απ' ότι φαίνεται ναι καθώς η Πενιαρόλ έχοντας το 30% των δικαιωμάτων του παίκτη εξαρτάται από το υψηλότερο ποσοστό που έχει για τον Ουρουγουανό με ιταλικό διαβατήριο η Ρίβερ του Μοντεβιδέο. Σε αυτή τη φάση σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta στελέχη της διοίκησης της Πενιαρόλ επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον νεαρό αριστερό μπακ (αλλά και χαφ).

Με βάση τις ίδιες πηγές υπάρχουν συζητήσεις σε πλήρη εξέλιξη (διαπραγματεύσεις δηλαδή) και με τον πρόεδρο της ομάδας, Ιγνάσιο Ρούλιο, να έχει ζητήσει προς πάσα κατεύθυνση η υπόθεση του Πικέρες να έχει ξεκαθαρίσει το αργότερο έως την προσεχή Τρίτη (μπορεί και Δευτέρα). Σε αυτή τη φάση προφανώς και το πιο μεγάλο... μπλέξιμο έχει να κάνει με το γεγονός πως δεν έχει μόνο η Πενιαρόλ δικαιώματα του Πικέρες αλλά και το γεγονός πως η Ρίβερ του Μοντεβιδέο έχει το πάνω χέρι καθώς υπερτερεί στο ποσοστό επί των δικαιωμάτων του παίκτη.

«Μύλος» σε Ουρουγουάη και Βραζιλία με Πικέρες και Παλμέιρας και Ολυμπιακό

Από εκεί και πέρα τις τελευταίες ώρες επικρατεί... πανικός με δημοσιεύματα σε Ουρουγουάη και Βραζιλία για τον συγκεκριμένο μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού.

Ειδικότερα για τον αριστερό μπακ της Πενιαρόλ το βραζιλιάνικο ESPN με ρεπορτάζ του κάνει λόγο για διαπραγματεύσεις της Παλμέιρας προκειμένου να κλείσει τον Χοακίν Πικέρες ενώ γίνεται λόγος για μία πρόταση ύψους 3.8 εκατ. δολαρίων.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν άλλα ρεπορτάζ που στέλνουν τον παίκτη στον Ολυμπιακό και όχι στην Παλμέιρας. Ειδικότερα ο Ουρουγουανός ρεπόρτερ Ροδρίγο Κοδεσάλ υποστηρίζει πως έχει επιβεβαίωση πως ο παίκτης πάει στον Ολυμπιακό και όχι στην Παλμέιρας που είχε ήδη κλείσει αριστερό μπακ. Σε αυτή τη φάση πάντως αρκετές πηγές κρατούν στο... κόλπο και την Παλμέιρας (και ενώ τον παίκτη ήθελε και η αργεντίνικη Ρίβερ Πλέιτ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα