Παναθηναϊκός: Οι πατρικές ατάκες του Ιβάν και ο κεφάτος Χατζηγιοβάνης (vids)

Παναθηναϊκός: Οι πατρικές ατάκες του Ιβάν και ο κεφάτος Χατζηγιοβάνης (vids)

Παναθηναϊκός: Οι πατρικές ατάκες του Ιβάν και ο κεφάτος Χατζηγιοβάνης (vids)

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε ρεσιτάλ ατάκας και ποδοσφαιρικών μαθημάτων, την ώρα που ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έδειξε σε καλή κατάσταση.

Ο Παναθηναϊκός δίνει το απόγευμα της Κυριακής το δεύτερο φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους κόντρα στην Αλκμάαρ(17.00-Cosmote1) και το Σάββατο είχε ρεπό το πρωί και μικρής διάρκειας προπόνηση το απόγευμα. Το βάρος έπεσε ξανά στην κυκλοφορία της μπάλας και την πίεση ενώ το... μενού είχε και δίτερμα στο μισό γήπεδο.

᾽᾽Όχι αγάπη μου, όχι᾽᾽ και ᾽᾽γιατί το κάνεις αυτό γιέ μου᾽᾽

Τις περισσότερες φορές όταν θέλει να διορθώσει κάτι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς το κάνει με ήρεμο και παιδαγωγικό τρόπο, εκτός και αν το έχει επαναλάβει αρκετές φορές, οπότε εκεί επιστρατεύει φωνές και... σερβικά.

Στην απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού δεν χρειάστηκε να βάλει τις φωνές και ότι είχε να πει το έκανε με αρκετά ήρεμο τρόπο. Αρχικά στην άσκηση κατοχής ζήτησε από τον Μπουζούκη που ήταν μπαλαντέρ να παραμένει στον άξονα και να βγαίνει προς τα έξω.᾽Όχι αγάπη μου, μην το κάνεις αυτό, σε θέλω μέσα, είσαι μπαλαντέρ, μην φεύγεις από εκεί᾽᾽.

Κατά την διάρκεια του διπλού, ο Σέρβος τεχνικός διέκοψε το πρόγραμμα για να κάνει παρατηρήσεις στον Αθανασακόπουλο, ο οποίος είχε αφήσει τον άξονα και είχε τραβηχτεί στα άκρα. ᾽Όχι, όχι, γιατί το κάνεις αυτό γιέ μου; Μην φεύγεις από την θέση σου, τι να σε κάνω εκεί᾽᾽ ήταν η ατάκα του ενώ λίγο αργότερα μαζί με τον Κόντη τοποθέτησαν την μία ομάδα να αμυνθεί σωστά σε ένα κόρνερ.

«Για κάθε ανάγκη μετακίνησης η Avance έχει την λύση μέσα από τον πλήρη και υπερσύγχρονο στόλο της»!

Ακόμη μία διόρθωση έκανε και στον Χατζηθεοδωρίδη λέγοντας με ήρεμο τόνο ᾽άσε τις τρέλες, μην ξεχνάς πως είσαι αριστερό μπακ᾽᾽.

Ξεχώρισε ο Χατζηγιοβάνης στο διπλό, γκολ από Βιγιαφάνιες, Σαβιέρ και Καμπετσή

Μετά το ζέσταμα και τις ασκήσεις κατοχής, στην συνέχεια στο μισό γήπεδο οι πράσινοι έπαιξαν διπλό, στο οποίο ξεχώρισε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης παίζοντας στο αριστερό φτερό. Ο Έλληνας εξτρέμ είχε ωραίες προσπάθειες πάνω στην γραμμή, δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις και έδειξε πως βρίσκεται σε καλή φόρμα πάρα την αποχή των τελευταίων ημερών. Από κει και πέρα, ο Λούκας Βιγιαφιάνιες άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ, ο Σαβιέρ ισοφάρισε με προσπάθεια εκτός περιοχής για να κρίνει το διπλό υπέρ της πορτοκαλί ομάδας ο Αργύρης Καμπετσής.

tss

Οι δύο ομάδες έπαιξαν 4-2-3-1 με τον Γιοβάνοβιτς και τους βοηθούς του να ζητούν όλα όσα δουλεύει η ομάδα καθημερινά στην Ολλανδία και το διπλό να κυλά σε ένα καλό επίπεδο, καλύτερο από τις προηγούμενες ημέρες.

Άσπρη ομάδα: Ξενόπουλος, Κώτσιρας, Βέλεθ, Ρόμπι, Χουάνκαρ, Μαουρίσιο, Μπουζούκης, Αϊτόρ, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής

Πράσινη ομάδα: Χατζηγιαννάκης, Σιδεράς, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Χατζηθεοδωρίδης, Αγιούμπ, Αθανασακόπουλος, Ενγκαμπακοτό, Βιγιαφάνιες, Σαβιέρ, Ιωαννίδης.

*Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ρούμπεν Πέρεθ που αναμένεται να παίξει κανονικά στο φιλικό κόντρα στην Αλκμάαρ ενώ Σένκεφελντ και Κουρμπέλης συνέχισαν την δική τους προπόνηση στον δρόμο προς την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Μακέντα έκανε αποφόρτιση, όπως και οι Σάντσες, Σανκαρέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα