Ιτούρμπε: Από τα «Maradonazo» στα απίθανα σουτ, οι γκολάρες του «μικρού Μέσι» (vid)

Ιτούρμπε: Από τα «Maradonazo» στα απίθανα σουτ, οι γκολάρες του «μικρού Μέσι» (vid)

bet365

Ο Χουάν Ιτούρμπε προβάρει τα κιτρινόμαυρα του Άρη και ετοιμάζεται να φέρει τον λάτιν αέρα του στο «Κλεάνθης Βικελίδης», έχοντας πετύχει ουκ ολίγα «μαγικά» γκολ στην καριέρα του.

Το «μπαμ» του ελληνικού καλοκαιριού φαίνεται πως ανήκει στον Άρη και έχει πασίγνωστο ονοματεπώνυμο: Χουάν Ιτούρμπε. Οι Κιτρινόμαυροι ετοιμάζονται να πυροδοτήσουν τη «βόμβα» της απόκτησης του 28χρονου Παραγουανού αρτίστα και να προσθέσουν στο δυναμικό τους έναν από τους πιο εντυπωσιακούς παίκτες που θα έχουν περάσει από τα γήπεδα της Super League την τελευταία δεκαετία. Τα highlights της πλούσιας καριέρας του στα ιταλικά (Ελάς Βερόνα, Ρόμα, Τορίνο), αργεντίνικα (Ρίβερ Πλέιτ) και μεξικανικά γήπεδα (Πούμας), άλλωστε, μιλούν από μόνα τους για τη στόφα του γεννημένου στο Μπουένος Άιρες εξτρέμ, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα της Αλμπισελέστε με την εθνική Νέων σκοράροντας πέντε γκολ σε 18 συμμετοχές!

Καθίστε, λοιπόν, αναπαυτικά και απολαύστε μερικά από τα καλύτερα γκολ και τις πιο «φαντεζί» ενέργειες του «Pulguita» (σ.σ. μικρός Μέσι, το προσωνύμιό του στην Αργεντινή από το 2011)

Το «Maradonazo» σε Αργεντινή-Βραζιλία και τα «τρελά» σλάλομ με Ρίβερ και Βερόνα

Έχει στο «αίμα» του το ένας εναντίον ενός, ή καλύτερα το... ένας εναντίον όλων! Ο Ιτούρμπε πρωταγωνίστησε στο Copa America με την Κ-20 της Αργεντινής και χάρισε ένα γκολ που έκανε πολλούς Αργεντινούς να το χαρακτηρίσουν «Maradonazo», στα πρότυπα δηλαδή που έθεσε ο Pibe D' Oro με τη φανέλα της Αλμπισελέστε. Ανάλογο γκολ πέτυχε και με την Ελλάς Βερόνα, παίρνοντας με φόρα τη μπάλα από το κέντρο για να φτάσει έξω από την περιοχή και να «πυροβολήσει» τον αντίπαλο κίπερ, ενώ οι φίλοι των «Μιλιονάριος» στη Ρίβερ Πλέιτ θυμούνται ακόμη τη γκολάρα που πέτυχε με τη δική τους φανέλα κόντρα στην Τίγκρες.

Τα απίθανα σουτ με την Πούμας

Από το 2018 που μετακόμισε στο κλαμπ, κατάφερε να σκοράρει 12 φορές επιβεβαιώνοντας ότι έχει βρει ξανά τον καλό του εαυτό και την τάση του για φανταστικές εκτελέσεις. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα από τη θητεία του στο Μεξικό η «βολίδα» κόντρα στη Σάντος Λαγκούνα και το φαλτσαριστό «ποίημα» απέναντι στην Κρους Ασούλ.

Ο «Pulguita» στα καλύτερά του

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα