ΠΑΟΚ: Κλείνει τον Ουεντραογκό που αποκαλείται «νέος Καντέ» (vid)

ΠΑΟΚ: Κλείνει τον Ουεντραογκό που αποκαλείται «νέος Καντέ» (vid)

ΠΑΟΚ: Κλείνει τον Ουεντραογκό που αποκαλείται «νέος Καντέ» (vid)

bet365

Τον 21χρονο μέσο από την Μπουρκίνα Φάσο Μπουρκιναμπέ Ισμαχιλά Ουεντραογκό θα κάνει δικό του ο ΠΑΟΚ, προορίζοντας τον παίκτη για την ομάδα Β'.

Ο Μπουρκιναμπέ Ισμαχιλά Ουεντραογκό αναμένεται να μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ!

Ο 21χρονος μέσος ήταν να πάει στην Μαλάτιασπορ αλλά τελικά επέλεξε να ντυθεί στα χρώματα του «δικέφαλου του Βορρά» και προορίζεται για την ομάδα Β'.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της «fasosportstv.com», ο Ουεντραογκό υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο. Μόλις εξασφαλίζει τη βίζα του θα πετάξει για τη Θεσσαλονίκη, θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και εν συνεχεία θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

O Oυεντραογκό, γεννήθηκε την 5/11 του 1999 στο Ουαγκαντουγκού της Μπουρκίνα Φάσο, με την οποία και είναι διεθνής. Είναι αμυντικός μέσος και ξεκίνησε την καριέρα του στην AS Douanes. Το 2015 πήγε στην KOZAF και από το 2018 αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα της AS Douanes . Οι συμπατριώτες του τον αποκαλούν «Νέο Καντέ», καθώς τα αγωνιστικά και φυσικά του χαρακτηριστικά παραπέμπουν στο «μηχανάκι» της Τσέλσι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα