Τι συνδέει τον Ρεμπότσο με ΠΑΟΚ και… Ολυμπιακό!

Τι συνδέει τον Ρεμπότσο με ΠΑΟΚ και… Ολυμπιακό!

Τι συνδέει τον Ρεμπότσο με ΠΑΟΚ και… Ολυμπιακό!

bet365

Ιστορίες από το παρελθόν του Πορτογάλου αριστερού μπακ με τον ΠΑΟΚ, που τον ήθελε και πριν από τέσσερα χρόνια, τον Ντόριαν Λεβέκ και τον Όλεγκ Ρέαμπτσουκ.

Ο «εκλεκτός» του ΠΑΟΚ, που αποκάλυψε το Gazzetta, Πέδρο Ρεμπότσο δεν είναι άγνωστος στο «Δικέφαλο». Η περίπτωση του απασχόλησε τους «ασπρόμαυρους» το καλοκαίρι του 2017 όταν τελικά οι «ασπρόμαυροι» επέλεξαν να αποκτήσουν για το αριστερό άκρο της άμυνάς τους, τον Ντόριαν Λεβέκ.

Ο Γάλλος αμυντικός, που πέρασε (και δεν ακούμπησε) από την Τούμπα, καταγράφοντας μόλις μία επίσημη συμμετοχή και 65 ολόκληρα λεπτά παρουσίας στο γήπεδο, έφυγε από την Γκινγκάμπ και στη θέση του πήγε ο 22χρονος, τότε, Πορτογάλος μπακ προερχόμενος από τη Μορεϊρένσε.

Ο «απόφοιτος» των ακαδημιών της Μπενφίκα, έμεινε στη Γαλλία μέχρι τον Γενάρη του 2020, όπου πήγε δανεικός στην Μπεσίκτας, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε πάλι ως δανεικός στην Πάσος Φερέιρα (20 συμμετοχές/2 ασίστ).

Η σύνδεση με τον Ρέαμπτσουκ

Υπάρχει όμως και κάτι που συνδέει τον υποψήφιο για το αριστερό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ με τον Όλεγκ Ρέαμπτσουκ. Μετά την περίπτωση του Λεβέκ το 2017, τον Ιανουάριο του 2021, ο Ρεμπότσο βρέθηκε πάλι σε ομάδα λόγω παραχώρησης ποδοσφαιριστή σε Ελληνικό σύλλογο.

Αυτή τη φορά ήταν ο Ολυμπιακός, με την απόκτηση του Μολδαβού αμυντικού, που άνοιξε χώρο στην Πάσος Φερέιρα, στο αριστερό άκρο της άμυνάς της, με τους Πορτογάλους να δανείζονται τον Ρεμπότσο από την Γκινγκμάμπ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα