Τσοκάνης: «Ο στόχος μας και το όνειρο του προέδρου είναι ο Βόλος να μπει στην εξάδα» (vid)

Τσοκάνης: «Ο στόχος μας και το όνειρο του προέδρου είναι ο Βόλος να μπει στην εξάδα» (vid)

Gazzetta team
Τσοκάνης: «Ο στόχος μας και το όνειρο του προέδρου είναι ο Βόλος να μπει στην εξάδα» (vid)

bet365

Ο αρχηγός του Βόλου μίλησε από την Ολλανδία για τις φιλοδοξίες που υπάρχουν ενόψει της νέας σεζόν, υπογραμμίζοντας πως ο στόχος είναι η ομάδα να τερματίσει στην πρώτη εξάδα.

Συνέντευξη στο Volos TV παραχώρησε ο Τάσος Τσοκάνης από την Ολλανδία, όπου αυτό το διάστημα διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Βόλου.

Ο αρχηγός της ομάδας της Μαγνησίας τόνισε μεταξύ άλλων ότι το ρόστερ έχει την ποιότητα αλλά και την εμπειρία ώστε να πετύχει κάτι ακόμα καλύτερο σε σχέση με την περσινή επιτυχημένη σεζόν και πως ακόμα το σύνολο του Βόλου δεν έχει δείξει τις πραγματικές δυνατότητές του καθώς το ρόστερ δεν έχει ακόμα συμπληρωθεί. «Ο στόχος είναι να φτάσουμε ψηλότερα από πέρυσι και πιστεύουμε ότι μπορούμε να το πετύχουμε», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Επίσης ο Τσοκάνης υπογράμμισε πως οι παλιότεροι παίκτες βοηθούν τους νέους στην προσαρμογή, αποκαλύπτοντας παράλληλα τι έχει ζητήσει ο Αχιλλέας Μπέος από την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας: «Να μπει η ομάδα στην εξάδα, καθώς είναι ένα όνειρο που θέλει να πραγματοποιήσει».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED