Παναθηναϊκός: Η απαίτηση του Γιοβάνοβιτς, το ξύπνημα μετά τις παρατηρήσεις και ο Αϊτόρ (vids)

Παναθηναϊκός: Η απαίτηση του Γιοβάνοβιτς, το ξύπνημα μετά τις παρατηρήσεις και ο Αϊτόρ (vids)

Παναθηναϊκός: Η απαίτηση του Γιοβάνοβιτς, το ξύπνημα μετά τις παρατηρήσεις και ο Αϊτόρ (vids)

bet365

Ο Αϊτόρ έκρινε το πρώτο διπλό στο Χορστ, σε μία προπόνηση όπου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ζήτησε το αυτονόητο σε 3vs2 καταστάσεις έξω από την περιοχή. Δεύτερη ευκαιρία στον Σανκαρέ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Το πρώτο διπλό σε μεγάλο χώρο, στα 2/3 του γηπέδου συγκεκριμένα, είχαμε το απόγευμα της Τρίτης στο Χορστ, όπου ο Παναθηναϊκός πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χώρισε τους παίκτες σε πορτοκαλί και πράσινη ομάδα και περίμενε να δει κάποια από τα πράγματα που δουλεύει καθημερινά.

Σε διάταξη 4-4-2 η πορτοκαλί ομάδα, έπαιξε με τους: Χριστογεώργο κάτω από τα δοκάρια. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ, δεξιός ο Σάντσες και ο Σερπέζης με τον Ρόμπι στο κέντρο της άμυνας. Μαουρίσιο και Αλεξανδρόπουλος οι δύο κεντρικοί μέσοι. Αϊτόρ στο δεξί φτερό, στο αριστερό ο Νγκμπακοτό και στην κορυφή της επίθεσης ο Καρλίτος με τον Ιωαννίδη.

«Για κάθε ανάγκη μετακίνησης η Avance έχει την λύση μέσα από τον πλήρη και υπερσύγχρονο στόλο της»!

Η πράσινη ομάδα με διάταξη 4-2-3-1 είχε τον Διούδη στην εστία. Βέλει και Σιδεράς οι δύο στόπερ, αριστερός μπακ ο Χατζηθεοδωρίδης και δεξιός ο Κώτσιρας. Πέρεθ και Σανκαρέ οι δύο κεντρικοί μέσοι. Ο Μπουζούκης αριστερός εξτρέμ, ο Σαβιέρ δεξιός, ο Βιγιαφάνιες σε επιτελικό ρόλο και στην κορυφή ο Μακέντα.

Το διπλό έκρινε ο Αϊτόρ, ο οποίος έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή, κάνοντας πράξη την οδηγία του Γιοβάνοβιτς για άμεση πίεση όταν χάνεται η μπάλα. Στην αρχή της φάσης ο Μαουρίσιο με τρομερή κάθετη βρήκε τον Ιωαννίδη που δεν κατάφερε να σκοράρει στο τετ α τετ.

Ο Γιοβάνοβιτς χτύπησε... καμπανάκι και έγινε το αυτονόητο

Πριν το διπλό το πρόγραμμα είχε ασκήσεις για τελειώματα στην κόντρα επίθεση. Αρχικά σε κατάσταση 1vs1 και στην συνέχεια 3vs2. Ο Γιοβάνοβιτς είπε αρχικά στους αμυνομένους όταν είδε πίσω βήματα και παραχώρηση χώρου. ᾽᾽Δεν έχει νόημα να περιμένετε και να περιμένετε, όταν ο επιθετικός έρχεται προς το μέρος σας. Θα έχει φτάσει κοντά στο τέρμα και τότε τελείωσε. Προσπαθήστε να δείτε από την στάση του σώματος που θα πάει και προσπαθήστε να τον κόψετε σε πρώτο χρόνο᾽᾽.

Στην συνέχεια στην άσκηση 3vs2, οι παίκτες του Τριφυλλιού είχαν συνεχώς λάθος επιλογές. Είτε στην τελική πάσα, είτε στην τελική προσπάθεια. Πράγμα εξοργιστικό για αυτό το επίπεδο, όταν υπάρχει αριθμητικό πλεονέκτημα τόσο κοντά στο τέρμα. ᾽Ἐίστε στην κόντρα επίθεση. 3 εναντίον 2. Θέλω γκολ᾽᾽ είπε σε έντονο ύφος ο Γιοβάνοβιτς που στην συνέχεια διέκοψε το πρόγραμμα και έδωσε οδηγίες για το πως γίνεται σωστά το overlap όταν είδε μία λάθος εφαρμογή του.

Από εκείνο το σημείο και μετά τις παρατηρήσεις… ξεμπούκωσε η άσκηση με αρκετά γκολ, με τους Ιωαννίδη και Μαουρίσιο να ξεχωρίζουν για τα τελειώματα τους.

sankare

Συνεχίζεται η αξιολόγηση του Σανκαρέ

Μπορεί κατά πολλούς να ήταν... τελειωμένος παρότι ταξίδεψε στην Ολλανδία αλλά ο Γιουνούς Σανκαρέ με την εικόνα του έχει πείσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να συνεχίσει την αξιολόγηση του. Ο Σεναγαλέζος μέσος έχει μεγάλη ποιότητα με την μπάλα στα πόδια, διαθέτει τελειώματα σέντερ φορ αλλά υστερεί σημαντικά σε ταχύτητα, ένταση, αθλητικότητα. Αν παραμείνει, λογικά θα υπολογίζεται για θέσεις πιο ψηλά στο γήπεδο και όχι για το 6.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα