Βόλος – Ντάινζε 0-1: Θέλουν δουλειά οι Βολιώτες (vid)

Βόλος – Ντάινζε 0-1: Θέλουν δουλειά οι Βολιώτες (vid)

Βόλος – Ντάινζε 0-1: Θέλουν δουλειά οι Βολιώτες (vid)

bet365

Την ήττα από την βελγική Ντάινζε με 1-0 γνώρισε ο Βόλος σε φιλικό που διεξάγεται στην Ολλανδία με την ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ να δείχνει πως θέλει ακόμα δουλειά. Από ένα χαμένο πέναλτι για τις δύο ομάδες.

Δεύτερη ήττα στα τρία φιλικά για τον Βόλο, με την ομάδα της Μαγνησίας να δείχνει σε αντίθεση με το ματς με την Μαλίν, κακό πρόσωπο και να χάνει από την Ντάινζε με 1-0. Το συγκρότημα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ που ξεκίνησε με 4-2-3-1 και τον Νίνη ως δεκάρι δεν ήταν καλό ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο οι Βέλγοι προηγήθηκαν με τον Στάιλενς στο 41΄, ενώ είδαν και τον Κλέιμαν στο 17' να αποκρούει το πέναλτι του Μέρτενς ενώ σε όλο αυτό το διάστημα υπήρξε μόνο μία καλή φάση για τους Βολιώτες με τον Μπαρτόλο στο 36'.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βολιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους, προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά στο 84' ο Μπαριέντος δεν ήταν εύστοχος στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του, με τον Ντούντο να διώχνει με τα πόδια κρατώντας ως το τέλος το 1-0.

Οι συνθέσεις του αγώνα

Βόλος: Κλέιμαν, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Φερράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Φερνάντες, Νίνης, Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Παπαδόπουλος, Ροσέρο, Λογαράς, Βοικτόφσκι, Κούζντρα, Τριανταφύλλου, Ακριβόπουλος

Ντάινζε: Ντούτο, Γιάνσες, Ντελούζ, Πραιτσινένκο, Μπλόντελε, Μπιζιμανά, Λεκοντέ, Σαλούκ, Ντανσοκό, Στάιλενς, Μέρτενς

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα