«Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Τουνέκτι» (vid)

«Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Τουνέκτι» (vid)

Gazzetta team
«Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Τουνέκτι» (vid)

bet365

Στην Τυνησία ανέφεραν πως η Ένωση έχει κάνει πρόταση στον 19χρονο Τυνήσιο με νορβηγικές ρίζες, Σεμπάστιαν Τουνέκτι που αγωνίζεται στην Μπόντο Γκλμιτ.

Όπως ανέφερε ο ραδιοφωνικός σταθμός shemsfm της Τυνησίας, η ΑΕΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Σεμπαστιάν Τουνέκτι που αγωνίζεται στην Μπόντο Γκλιμτ και μάλιστα ο παίκτης φέρεται σύμφωνα με τους Τυνήσιους να έχει και πρόταση στα χέρια του από την Ένωση.

Ο Τουνέκτι είναι μισός Τυνήσιος και μισός Νορβηγός, είναι 19 ετών και αποτελεί έναν αριστερό εξτρέμ που μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πτέρυγες. Το καλό του πόδι είναι το δεξί και η θέση στην οποία αγωνίζεται περισσότερο είναι στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Έχει ύψος 1,70μ. και δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Μπόντο Γκλιμτ μέχρι τον Δεκέμβρη του 2023. Φέτος έχει πραγματοποιήσει επτά συμμετοχές, παίζοντας κυρίως αλλαγή. Έχει αγωνιστεί στις μικρές Εθνικές της Νορβηγίας, ενώ φαίνεται πως έχει επιλέξει την Εθνική ανδρών της Τυνησίας, χωρίς ωστόσο να έχει φορέσει τη φανέλα της ως τώρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα