Παναθηναϊκός: Διαρκείας με... bonus 50 ευρώ στον ερασιτέχνη!

Παναθηναϊκός: Διαρκείας με... bonus 50 ευρώ στον ερασιτέχνη!

Παναθηναϊκός: Διαρκείας με... bonus 50 ευρώ στον ερασιτέχνη!

bet365

Η αντίστροφη μέτρηση ώστε η Λεωφόρος να φιλοξενήσει και πάλι φίλους του Παναθηναϊκού άρχισε και μαζί άρχισε ο σχεδιασμός στην ΠΑΕ για τα εισιτήρια διαρκείας που θα δίνουν και οικονομική «ανάσα» στον ερασιτέχνη!

Στον Παναθηναϊκό προσανατολίζονται έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας να βγάλουν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας προκειμένου και ο κόσμος (με τις απαραίτητες προϋποθέσεις στην εποχή του covid) να τα προμηθευτεί, ενόψει της νέας σεζόν. Στην ΠΑΕ έχουν αποφασίσει μέσω της διαδικασίας της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας να δώσουν και... χείρα βοηθείας στην δύσκολη προσπάθεια του Ερασιτέχνη να είναι ανταγωνιστικός σε όλα τα τμήματά του. Ως εκ τούτου γίνεται γνωστό πως η απόκτηση ενός διαρκείας θα συνδυάζεται με την εγγραφή στη «μάνα του λόχου» αντί του ποσού των 50 ευρώ. Επιπρόσθετα τα 10 ευρώ που θα πληρώνει κάποιος την πρώτη φορά που παίρνει μεμονωμένο εισιτήριο και βγάζει την κάρτα φιλάθλου θα πηγαίνουν και πάλι στον ίδιο σκοπό.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED