«Γκάζια» και φωνές από Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ (pics)

«Γκάζια» και φωνές από Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ (pics)

«Γκάζια» και φωνές από Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ (pics)

bet365

Ποιος είδε τον Λουτσέσκου και δεν τον φοβήθηκε… Ο Ρουμάνος «αγρίεψε» στην πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Apeldoorn της Ολλανδίας.

ΑΠΕΛΝΤΟΟΡΝ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έβαλε «γκάζια» στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη διάρκεια της πρωινής προπόνησης των «ασπρόμαυρων» στο Apeldoorn. «Δεν είστε εδώ, δεν είστε συγκεντρωμένοι, τι θέλετε να τα σταματήσω όλα και να αρχίσετε να τρέχετε;», είπε ο Ρουμάνος προπονητής βλέποντας τους παίκτες του να εκτελούν εντελώς λανθασμένα μια άσκηση ανάπτυξης από την άμυνα.

«Έξι λάθος προσπάθειες χρειάζεστε, για να κάνετε μία καλή! Είμαστε στην προετοιμασία, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σ’ αυτό που έχουμε να κάνουμε στο γήπεδο», πρόσθεσε σε έντονο ύψος.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν ούτε με το δεύτερο γκρουπ παικτών που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έκαναν σχεδόν τα ίδια λάθη, ενώ ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια μπροστά από τον τερματοφύλακα.

«Αν δεν σκοράρετε τώρα, θα κάνετε 50 κάμψεις», τους… προειδοποίησε ο Λουτσέσκου. Οι παίκτες σοβαρεύτηκαν, εκτέλεσαν πολύ καλύτερα την συγκεκριμένη άσκηση και το γκολ του Ουάρντα τους έσωσε από τις κάμψεις…

Κατά τα άλλα, στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (19/7) το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο κυρίως στον τομέα της φυσικής κατάστασης, είχε πολύ τρέξιμο, με τους παίκτες να δουλεύουν εναλλάξ σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα ασχολήθηκε με την αντοχή και την ταχυδύναμη μέσα από αγώνες 3 Vs 3, το άλλο δούλεψε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από τη ζώνη της άμυνας.

Ο Ενέα Μιχάι ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ο Ομάρ Ελ Καντουρί έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς συμμετείχε στο τακτικό κομμάτι και στη συνέχεια ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα.

Τέλος οι Ίνγκασον και Αουγκούστο έμειναν στο ξενοδοχείο για θεραπείες και πρόγραμμα στην πισίνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα