Καμάου: «Βρίσκομαι εδώ για να έχουμε επιτυχίες» (vid)

Καμάου: «Βρίσκομαι εδώ για να έχουμε επιτυχίες» (vid)

Καμάου: «Βρίσκομαι εδώ για να έχουμε επιτυχίες» (vid)

bet365

Το νέο απόκτημα του ΟΦΗ έδωσε το… στίγμα του μέσω των όσων είπε αμέσως μετά τις υπογραφές

Παίκτης του ΟΦΗ είναι από σήμερα (19/7) ο Μπρους Καμάου και μέσω του επίσημου καναλιού της ομάδας έδειξε αισιόδοξος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και αποτελώ μέλος της ομάδας. Θέλω να αρχίσω προπονήσεις και να δώσω τα πάντα. Ξέρω τον σκοπό και τον τρόπο σκέψης όλων στην ομάδα και γι’ αυτό είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ μέλος της. Θέλω να πετύχω και να έχουμε συνολικά επιτυχία», ανέφερε σχετικά ο 26χρονος μεσοεπιθετικός.

Και συνέχισε. «Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και θα τα καταφέρουμε. Ξέρω για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, για το τι θέλει να κάνει, για τους φιλάθλους, το πάθος και την αγάπη τους για την ομάδα. Το πρώτο μου μήνυμα προς τον κόσμο είναι ότι είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα ώστε να έχουμε επιτυχίες».


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα