Γκαβορί για Ολυμπιακό: «Εφόσον υπάρχουν τέτοιες ευκαιρίες προφανώς και θα τις συζητήσω»

Γκαβορί για Ολυμπιακό: «Εφόσον υπάρχουν τέτοιες ευκαιρίες προφανώς και θα τις συζητήσω»

Γκαβορί για Ολυμπιακό: «Εφόσον υπάρχουν τέτοιες ευκαιρίες προφανώς και θα τις συζητήσω»

bet365

Ο έμπειρος αριστερός μπακ Νικολά Γκαβορί με δηλώσεις του έδειξε ιδιαίτερα θετικός στην προοπτική του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για την περίπτωση του 26χρονου αριστερού μπακ που μπορεί να παίξει και ως στόπερ αλλά και ως αριστερός χαφ.

Ο Νικολά Γκαβορί έχει ξεπηδήσει από τη Β' ομάδα της Οσέρ και έχει θητεία και στη Γαλλία και στην Ολλανδία με την Ουτρέχτη. Με τη Σταντάρ Λιέγης έχει συμβόλαιο έως το 2023 και προφανώς οι Βέλγοι δεν θα τον αφήσουν έτσι. Δεν θα είναι δηλαδή τόσο απλό.

Ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Βέλγιο είχε επιβεβαιωθεί το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας για τον παίκτη, χωρίς να προκύπτει ότι έγινε επίσημη πρόταση. Ότι έχει φτάσει δηλαδή στη Σταντάρ επίσημη προσφορά του Ολυμπιακού. Ο Γκαβορί έχει ύψος 1.83 μέτρα και την περασμένη περίοδο είχε 48 αγώνες με 2 γκολ και 11 ασίστ.

Ο ίδιος πάντως σε δήλωσή του που αναρτήθηκε στο www.walfoot.be μιλώντας και για τον Ολυμπιακό επισήμανε: «Εφόσον υπάρχουν τέτοιες ευκαιρίες προφανώς και θα τις συζητήσω. Αφήνω τους ατζέντηδές μου να δουλεύουν και να μιλούν. Είμαι 26 ετών και σε ένα καλό και σημαντικό σημείο της καριέρας μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα