«Έφυγε» ο άνθρωπος που λανθασμένα δηλώθηκε νεκρός στην τραγωδία της Θύρας 7!

«Έφυγε» ο άνθρωπος που λανθασμένα δηλώθηκε νεκρός στην τραγωδία της Θύρας 7!

«Έφυγε» ο άνθρωπος που λανθασμένα δηλώθηκε νεκρός στην τραγωδία της Θύρας 7!

bet365

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Ολυμπιακού μετά τον θάνατο του φιλάθλου Φάνη Τζιόβα, ο οποίος είχε δηλωθεί νεκρός στην τραγωδία της Θύρας 7.

Ο Τζιόβας αρχικά είχε αναφερθεί ως νεκρός στην τρραγωδία της Θύρας 7 στις 8 Φεβρουαρίου του 1981.

Ο «Τύπος Ιωαννίνων», το 2016, είχε καταγράψει την ιστορία του Φάνη Τζιόβα, όπως την είχε διηγηθεί ο ίδιος σε ένα σεμινάριο δημιουργικής γραφής στη Βίτσα. Το πως περιέγραψε το 1981 όταν ξεκίνησε από το αποκλεισμένο από τα χιόνια χωριό του με τα πόδια μέχρι το Καλπάκι μετά στα Γιάννενα και μετά στην Αθήνα, για να πάει να δει τον Ολυμπιακό.

«Πήγαμε με τον ξάδερφό μου και έναν ακόμα φίλο, ΑΕΚτσή. Στη Θύρα 7, στη Θύρα των φανατικών του Ολυμπιακού με κόκκινα και κίτρινα κασκόλ μαζί», είχε πει.

Ο ίδιος ήταν μες στους πρώτους που έπεσαν στις σκάλες και θεωρήθηκε και δηλώθηκε αρχικά νεκρός. «Μου είπανε αργότερα ότι ο Διακογιάννης στην Αθλητική Κυριακή, είπε ότι μέχρι τότε οι νεκροί ήταν 19, ανάμεσά τους και ένας Τζιόβας αγνώστων λοιπών στοιχείων», είχε αναφέρει ο ίδιος.

Στο νοσοκομείο είδαν πως «και η δική μου καρδιά παλλόταν λίγο». Τον πήραν για νοσηλεία. Επάνω στο φορείο, τον είδε μελανιασμένο στο πρόσωπο ένας περαστικός γιατρός. «Πού το πάτε το παιδί, πεθαίνει», είχε πει στους τραυματιοφορείς. Πήρε ένα μαχαίρι φαγητού και του άνοιξε την τραχεία, επί τόπου και έτσι τον έσωσε.

Φίλοι του Φάνη Τζιόβα έχουν γεμίσει την προσωπική του σελίδα στο Facebook με συλλυπητήρια μηνύματα και λόγια αγάπης. Η κηδεία του 58χρονου που απεβίωσε από ανακοπή καρδιάς θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Πηγή: typos-i.gr

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED