Ο Άρης περιμένει Στόουκ και Αλ Αΐν για Εντιαγέ

Ο Άρης περιμένει Στόουκ και Αλ Αΐν για Εντιαγέ

Ο Άρης περιμένει Στόουκ και Αλ Αΐν για Εντιαγέ

bet365

Άρης και Μπαντού Εντιαγέ περιμένουν την ελευθέρας για να επικυρώσουν τη δική τους προφορική συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων.

Ο Σενεγαλέζος μέσος έφθασε στη Θεσσαλονίκη πριν από περίπου δέκα ημέρες. Σε αυτό το διάστημα έγιναν οι τελικές συζητήσεις μεταξύ του ίδιου, του ατζέντη του αλλά και του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη. Ωστόσο, η προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών δεν έχει επικυρωθεί καθώς δεν έχουν ρυθμιστεί λεπτομέρειες για την αποδέσμευση του παίκτη από την Αλ Αΐν. Η τελευταία απέκτησε τον Εντιαγέ υπό τη μορφή δανεισμού από τη Στόουκ Σίτι κι αυτός εκπνέει στο τέλος του χρόνου. Η διαδικασία αποδέσμευσης του παίκτη δεν έχει ολοκληρωθεί.

Ο Μπαντού Εντιαγέ πλέον βρίσκεται στο ταξίδι της επιστροφής στην πατρίδα του και προβλέπεται να επιστρέψει στα τέλη της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης με την προσδοκία ότι θα έχει εξασφαλίσει την ελευθέρας του ούτως ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «κίτρινους». Ο έμπειρος μέσος υποβλήθηκε σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στο διάστημα της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα