«Θέλουμε να κρατήσουμε τον Τσόλακ»

«Θέλουμε να κρατήσουμε τον Τσόλακ»

«Θέλουμε να κρατήσουμε τον Τσόλακ»

bet365

O Ντάνιελ Αντερσεν, αθλητικός διευθυντής της Μάλμε, σχολίασε πως η σουηδική ομάδα θα κινηθεί για την παραμονή του Κροάτη φορ και μετά το πέρας της τρέχουσας συμφωνίας της με τον ΠΑΟΚ

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Τσόλακ, καθώς ο Κροάτης φορ έχει βρει δίχτυα και στα 5 τελευταία ματς της Μάλμε όπου αθροιστικά σημείωσε 6 γκολ. Με τελευταίο χρονικά το σημερινό κόντρα στην Ντέγκεφορς.


Ο 28χρονος αγωνίζεται στην ομάδα της Σουηδίας με τη μορφή του δανεισμού από τον ΠΑΟΚ και από την πλευρά της δεν κρύβουν την πρόθεσή τους να τον κρατήσουν και μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας τους με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Αυτό άλλωστε ανέφερε ο αθλητικός της διευθυντής Ντάνιελ Αντερσεν. «Ελπίζουμε να τον κρατήσουμε, αλλά έχει να κάνει με την δική του επιθυμία, αλλά και το αν θα συμφωνήσουμε με τον ΠΑΟΚ στον οποίο ανήκει. Πρέπει να συζητήσουμε και να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Εμείς θέλουμε να τον κρατήσουμε. Δεν έχει να κάνει μόνο με τα γκολ που βάζει αλλά με την γενική παρουσία του στην ομάδα και τα αποδυτήρια. Δουλεύει σκληρά και βοηθάει αρκετά τους συμπαίκτες του, είναι ένας ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ο Τσόλακ συνολικά στη χρονιά έχει πετύχει 9 γκολ σε 13 ματς με τη Μάλμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα