Ολυμπιακός: Ο Καμερουνέζος θρύλος Πατρίκ Εμπομά στον Ρέντη

Ολυμπιακός: Ο Καμερουνέζος θρύλος Πατρίκ Εμπομά στον Ρέντη

Ολυμπιακός: Ο Καμερουνέζος θρύλος Πατρίκ Εμπομά στον Ρέντη

bet365

Ένας από τους κορυφαίους Καμερουνέζους ποδοσφαιριστές του παρελθόντος, ο Πατρίκ Εμπομά, επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, όπου συναντήθηκε με τον συμπατριώτη του, Πιέρ Κούντε, και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Στην Αθήνα βρίσκεται ο 50χρονος σήμερα Πατρίκ Εμπομά, ένας από τους κορυφαίους Καμερουνέζους ποδοσφαιριστές του παρελθόντος. Με θητεία μεταξύ άλλων σε Παρί, Κάλιαρι, Πάρμα και Σάντερλαντ, υπήρξε για καιρό ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής του ομάδας, ενώ το 2000 αναδείχθηκε κορυφαίος Αφρικανός ποδοσφαιριστής.

Ο Εμπομά βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και συναντήθηκε με τον συμπατριώτη του, Πιέρ Κούντε, αλλά και με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. «Χάρηκα που σε είδα, θρύλε» απάντησε ο μέσος των «ερυθρόλευκων» στο post που έκανε στο instagram ο Εμπομά!

Ο Εμπομά έπαιξε με το Καμερούν στα Παγκόσμια Κύπελλα του 1998 και του 2002, κατέκτησε το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο το 2000 και το Κύπελλο Εθνών Αφρικής το 2002. Αξέχαστο θα μείνει το ψαλιδάκι του εναντίον της Γαλλίας το 1998.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα