ΠΑΟΚ: Οι δοκιμές Λουτσέσκου για Σαρλερουά χωρίς τον Καντουρί (pics & vids)

ΠΑΟΚ: Οι δοκιμές Λουτσέσκου για Σαρλερουά χωρίς τον Καντουρί (pics & vids)

ΠΑΟΚ: Οι δοκιμές Λουτσέσκου για Σαρλερουά χωρίς τον Καντουρί (pics & vids)

bet365

Ο Μαροκινός μέσος θα απουσιάσει, κατά πάσα πιθανότητα, από το δεύτερο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους κόντρα στη Σαρλερουά το μεσημέρι (14:00) του Σαββάτου.

ΑΠΕΛΝΤΟΟΡΝ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο ΠΑΟΚ μετά από έξι μέρες στην Ολλανδία ετοιμάζεται να δώσει το μεσημέρι του Σαββάτου (17/7-14:00) το δεύτερο φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο τη βελγική Σαρλερουά.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα δώσει χρόνο συμμετοχής στους περισσότερους ποδοσφαιριστές που έχει μαζί του στο Άπελντοορν. Θα απουσιάσει ο Ομάρ Ελ Καντουρί, που για προληπτικούς λόγους δεν προπονήθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, όπως και οι τραυματίες Ίνγκασον, Αουγκούστο.

Αντίθετα σε μια από τις δύο ενδεκάδες θα βρίσκεται ξανά ο Αμρ Ουάρντα, καθώς το περιστατικό με τον Αιγύπτιο μπαίνει στο «αρχείο», ενώ επιστρέφει και ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Στην απογευματινή προπόνηση ο Λουτσέσκου δοκίμασε δύο πιθανά σχήματα. Η μια ενδεκάδα αποτελούταν από τους: Ζίβκοβιτς, Περέιρα, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Τέιλορ, Νινούα, Τσιγγάρα, Μουργκ, Βρακά, Τζόλη και Ολιβέιρα.

Το δεύτερο σχήμα που δοκιμάστηκε αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Λύρατζη, Βιεϊρίνια, Κρέπσο, Βαρέλα, Σβαμπ, Εσίτι, Α. Ζιβκοβιτς, Ουάρντα, Κάγκαβα και Σφιντέρσκι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα