«Ο Κλωναρίδης είναι μία δύσκολη περίπτωση, δεν είναι 'κλεισμένος'»

«Ο Κλωναρίδης είναι μία δύσκολη περίπτωση, δεν είναι 'κλεισμένος'»

 «Ο Κλωναρίδης είναι μία δύσκολη περίπτωση, δεν είναι 'κλεισμένος'»

bet365

Από τον Ατρόμητο τοποθετήθηκαν άμεσα στα εκ Κύπρου σενάρια γύρω από το τι μέλλει γενέσθαι με τον 29χρονο επιθετικό

Στην «πραγματικότητα» του Ατρόμητου βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Βίκτωρ Κλωναρίδης και στο Περιστέρι έχουν θέσει επί τάπητος να «τελειώσουν» ακόμη μία (πολύ καλή) προσθήκη. Ομως μία μεταγραφική υπόθεση περνά πολλά στάδια και μέχρι να πέσουν οι υπογραφές τα πάντα μπορούν να συμβούν, πόσο δε όταν αφορά δύσκολες περιπτώσεις όπως αυτή του 29χρονου επιθετικού που μέχρι πρότινος ήταν στον ΑΠΟΕΛ.

Από την Κύπρο «ψήλωσαν» αρκετά το θέμα του και αμέσως στο Μαζαράκη έδειξαν αντανακλαστικά και θέλησαν να χαμηλώσουν τους τόνους. «Είναι μια περίπτωση που εξετάζεται από τη στιγμή που ο παίκτης είναι ελεύθερος Γνωρίζετε ότι ήταν σε μια ομάδα με μεγάλο συμβόλαιο και αυτό από μόνο του την καθιστά ως δύσκολη προοπτική. Με άλλα λόγια εξετάζονται τα δεδομένα και σε καμία περίπτωση δεν είναι κλεισμένος», σχολίαζαν χαρακτηριστικά.

Παράλληλα έθεταν και την υποσημείωση, εύλογα, πως ακόμη η ομάδα δεν έχει δώσει έστω ένα φιλικό (εκείνο της Κυριακής 18/7 με την Ελτσε στις 11:00 θα μεταδοθεί από το κανάλι της ισπανικής ομάδας στο Youtube).

Ετσι η περίπτωση Κλωναρίδη «μένει» για τον Ατρόμητο, αλλά ακόμη δεν έχουμε deal, τη στιγμή που ως μεταγραφικό πλάνο στο Περιστέρι δείχνει να είναι η προσθήκη δύο ακραίων (ο ένας να μπορεί να παίξει περιφερειακός όπως ο Κλωναρίδης) και ενός αριστερού μπακ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα