Ακόμα και χωρίς VAR θα μπορούν να διεξάγονται αγώνες της Super League Interwetten

Gazzetta team
Ακόμα και χωρίς VAR θα μπορούν να διεξάγονται αγώνες της Super League Interwetten

bet365

Η Λίγκα είχε εισηγηθεί στην ΕΠΟ τη δυνατότητα διεξαγωγής αγώνων χωρίς τη χρήση του VAR. Ποιος είναι οι δύο περιπτώσεις που θα μπορεί να εφαρμοστεί κάτι τέτοιο.

Tη δυνατότητα διεξαγωγής αγώνων χωρίς χρήση του VAR στο πρωτάθλημα της σεζόν 2021-2022 είχε σκοπό να εισηγηθεί η Super League Interwetten στην ΕΠΟ.

Το αίτημα πέρασε και υπήρξε και τροποποίηση στον ΚΑΠ. Έτσι από τη νέα σεζόν θα μπορούν να διεξάγονται αναμετρήσεις χωρίς τη χρήση του VAR είτε σε περίπτωση που το VAR τεθεί εκτός λειτουργίας την ημέρα ή κατά τη διάρκεια του αγώνα, είτε σε περίπτωση που κατά τον ορισμό του αγώνα δεν μπορεί να διασφαλιστεί η χρήση VAR αλλά λόγοι ανωτέρας βίας επιβάλλουν τη διεξαγωγή του.

Η διάταξη του νέου ΚΑΠ:

«Αν δεν μπορεί να διασφαλιστεί η λειτουργία του συστήματος VAR κατά το χρόνο ορισμού ενός αγώνα, αυτός θα πρέπει να ορίζεται σε άλλη ημερομηνία, πλην αν όλως εξαιρετικοί λόγοι ανωτέρας βίας (λ.χ. μη ύπαρξη διαθέσιμων ημερομηνιών κλπ) επιβάλλουν την τέλεσή του. Αν προκύψει πρόβλημα μη εύρυθμης λειτουργίας του συστήματος VAR την ημέρα του αγώνα (είτε πριν την έναρξη του είτε και κατά τη διάρκεια αυτού) ο αγώνας διεξάγεται κανονικά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα