ΑΕΚ: «Στις 29 Ιουλίου οι φίλαθλοί μας επιστρέφουν στο ΟΑΚΑ» (pics)

ΑΕΚ: «Στις 29 Ιουλίου οι φίλαθλοί μας επιστρέφουν στο ΟΑΚΑ» (pics)

Gazzetta team
ΑΕΚ: «Στις 29 Ιουλίου οι φίλαθλοί μας επιστρέφουν στο ΟΑΚΑ» (pics)

bet365

Συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη σεζόν 2021-2022 με την Ένωση να ενημερώνει ότι την Παρασκευή (16/7) οι ρυθμοί ήταν υψηλοί.

Οι φίλοι της ΑΕΚ θα επιστρέψουν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ στις 29 Ιουλίου στον αγώνα ρεβάνς με τη Βελέζ Μόσταρ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Η Ένωση ενημέρωσε ότι η διάθεση των διαρκείας συνεχίζεται με τη ζήτηση να είναι αυξημένη την Παρασκευή (16/7).

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ:

Από τις καλύτερες μέρες ήταν η σημερινή για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας χρονιάς για την ομάδα μας!

Μετά την έκδοση της ΚΥΑ και με συγκεκριμένες οδηγίες και κατευθύνσεις, μέσω του επίσημου site της ομάδας μας, βάσει των διατάξεων που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία, οι φίλαθλοί μας θα επιστρέψουν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ στις 29 Ιουλίου στον αγώνα ρεβάνς κόντρα στη Βελέζ Μόσταρ στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League.

Σημειώνεται ότι την ερχόμενη Πέμπτη 22 Ιουλίου λήγει το δικαίωμα προτίμησης, που είχαν οι κάτοχοι διαρκείας της περιόδου 2019-20, προκειμένου να διατηρήσουν τις θέσεις τους στο ΟΑΚΑ.

Την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Ιουλίου η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα διακοπεί προσωρινά προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και θα ξαναρχίσει τη Δευτέρα 26 Ιουλίου στο σύνολο των θέσεων, που δεν θα έχουν διατεθεί έως τότε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα