Ο Λέτο στο πλευρό του Στραματσόνι στην Αλ Γκαράφα

Ο Λέτο στο πλευρό του Στραματσόνι στην Αλ Γκαράφα

Ο Λέτο στο πλευρό του Στραματσόνι στην Αλ Γκαράφα

bet365

Ο Σεμπάστιαν Λέτο θα είναι, όπως και στην Εστεγκλάλ, ο άμεσος συνεργάτης του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο της Αλ Γκαράφα του Κατάρ.

Νέα σελίδα στην προπονητική καριέρα του Αντρέα Στραματσόνι, καθώς όπως είναι γνωστό, ανέλαβε την Αλ Γκαράφα του Κατάρ. Ο Ιταλός πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού θα έχει στο πλευρό του, έναν αγαπημένο των φίλων του «τριφυλλιού». Ο λόγος για τον Σεμπάστιαν Λέτο!

Ο Αργεντινός παλαίμαχος άσος θα αναλάβει πρώτος βοηθός προπονητή, όπως ακριβώς συνέβη και στην Ινδία, όταν ο «Στράμα» είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εστεγκλάλ.

Ο Λέτο θέλει να ακολουθήσει καριέρα προπονητή και κάνει τα πρώτα βήματα δίπλα στον έμπειρο κόουτς, ο οποίος κατά το παρελθόν δούλεψε στην Ίντερ, την Ουντινέζε, την Σλάβια Πράγας, την Εστεγκλάλ και τον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα