«Η Λαμία έχει κάνει όλα όσα έχει υποσχεθεί για τον Νούνιες»

 «Η Λαμία έχει κάνει όλα όσα έχει υποσχεθεί για τον Νούνιες»

bet365

Ο εκπρόσωπος του 23χρονου μεσοεπιθετικού ξεκαθάρισε πως ο Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός έχει αρχίσει να προσαρμόζεται στην Ελλάδα

Για τα όσα, αναληθή, «ακούστηκαν»/μεταδόθηκαν τις τελευταίες ημέρες γύρω από ενδεχόμενη αποχώρηση του Κρίστοφερ Νούνιες από τη Λαμία, μίλησε ο Χοσέ Αλταλάφ, εκπρόσωπος του 23χρονου μεσοεπιθετικού, στην 'La Nación' της χώρας του. Οπου και ξεκαθάρισε πως ο νεαρός δεν έχει την παραμικρή τάση φυγής από την ομάδα. «Χρειάστηκε ένα διάστημα για να προσαρμοστεί ο Κρίστοφερ, αλλά θα το χαρακτήριζα φυσιολογικό. Σε κάποιους ανθρώπους χρειάζεται ακόμα παραπάνω χρόνος και κοστίζει περισσότερο. Μιλάμε για διαφορετική κουλτούρα και γλώσσα. Ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα η ομάδα έφυγε για προετοιμασία στο βουνό και κάθε μέρα που περνάει, προσαρμόζεται ακόμα περισσότερο», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Τον επηρέασε το διαφορετικό φαγητό, το γεγονός ότι μένει μόνος του και η γλώσσα.Υπέστη ένα μικρό πολιτισμικό σοκ, αλλά ήταν διαχειρίσιμο. Σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα χρειάζεται χρόνος… Αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα με την ομάδα, θα αναλαμβάναμε δράση. Αλλά η Λαμία έχει κάνει όλα όσα είχε υποσχεθεί και ο Κρίστοφερ δεν έχει εκφράσει το παραμικρό πρόβλημα, ούτε θέλει να επιστρέψει. Είχε κάποια ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, αλλά είναι κάτι που θα ένιωθε ο καθένας που του λείπει η οικογένεια του και η ζωή που είχε συνηθίσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα