Στις 26 Ιουλίου η Γενική Συνέλευση στη Λίγκα για την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος

Gazzetta team
Στις 26 Ιουλίου η Γενική Συνέλευση στη Λίγκα για την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος

bet365

Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 26 Ιουλίου μέσω τηλεδιάσκεψης.

Η Super League Interwetten ανακοίνωσε χθες ότι τη Δευτέρα (19/7) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος για την επόμενη σεζόν.

Μια εβδομάδα αργότερα, τη Δευτέρα (26/7) στις 12:00 η Λίγκα ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης για την έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος της Super League Interwetten για τη σεζόν 2021-2022.

Η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι, τη Δευτέρα 26/07/2021 στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

2. Διάφορα.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι., με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση. Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά την α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED