Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Αραούχο, Πέρεθ, Φλόρες και Ντοναρούμα

Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Αραούχο, Πέρεθ, Φλόρες και Ντοναρούμα

bet365

Ο «Τσίνο» βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού ανασταλτικού μέσου, ενώ ο Παναιτωλικός συμφώνησε με τον διεθνή «κόφτη» από την Ονδούρ. Ο Ιταλός γκολκίπερ, MVP του EURO, ανακοινώθηκε από την Παρί.

Στον Σέρχιο Αραούχο «ανήκε» η χθεσινή (14/7) μεταγραφική ημέρα στην Ελλάδα. Ο Αργεντινός φορ ήρθε ξανά στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, όμως αυτή τη φορά η Ενωση θα τον αποκτήσει με μεταγραφή από την Λας Πάλμας και όχι σαν δανεικό. Ο «Τσίνο» γνώρισε την αποθέωση και πλέον μετράμε αντίστροφα ώστε να ανακοινωθεί.

Οπως συνέβη στον Παναθηναϊκό με τον Ρούμπεν Πέρεθ, τον Ισπανό ανασταλτικό μέσο που βρίσκονταν από μέρες στην πατρίδα μας και έγινε επίσημα «πράσινος» με διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Στα άλλα «τελειωμένα» transfer ζητήματα της Super League Interwetten, ο Παναιτωλικός «έκλεισε» τον Ντέιμπι Φλόρες από την Ονδούρα και ο 26χρονος ανασταλτικός μέσος αναμένεται στη χώρα μας μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο Golden Cup, όπου και συμμετέχει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Στον Απόλλωνα Σμύρνης περιμένουν σήμερα (15/7) τον Φάμπρι Κάστρο για να υπογράψει, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και στα Γιάννινα όπου κατά πάσα πιθανότητα θα μεταβεί ο Χοσέ Περέα που θα αποκτηθεί από τον «Αγιαξ της Ηπείρου» με μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα στον Car.gr ΠΑΣ υπέβαλαν σε εξετάσεις τον Νιγηριανό μεσοεπιθετικό Οσαγιαμέν Οσάβε και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο με τον 28χρονο, τότε επίσης θα γίνει κάτοικος Ζωσιμάδων.

Στον ΟΦΗ τώρα απομένουν τα τυπικά για την προσθήκη του 26χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού Γιον Τοράλ καθώς έφτασε ήδη στην Ολλανδία όπου οι Κρητικοί πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, ενώ στην Τρίπολη ο Αστέρας επισημοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ριέρα.


Εκτός των συνόρων μεγαλύτερη είδηση από την υπογραφή του MVP του Euro 2020, δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Ηταν δεδομένο, αλλά πλέον συνέβη και τυπικά. Ο Τζίτζιο Ντοναρούμα ανήκει επισήμως στην Παρί. Ο Ιταλός πορτιέρε που είχε μείνει ελεύθερος από τη Μίλαν, υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2026. Και μπορεί η Μίλαν να έχασε τον φύλακα άγγελό της, αλλά τουλάχιστον αναμένεται να ενισχυθεί άμεσα και δυναμικά στην επίθεσή της.

Ο Πάολο Μαλντίνι ανακοίνωσε ότι ο Ολιβιέ Ζιρού θα βρεθεί την Πέμπτη στο Μιλάνο, για να βάλει την υπογραφή του σε διετή συμφωνία με τους Ροσονέρι. Σε μία ημέρα που κινήθηκε χαμηλά σε μεταγραφικό επίπεδο, η Μαρσέιγ απέκτησε τον 26χρονο Βραζιλιάνο σέντερ μπακ, Λουάν Πέρες, πληρώνοντας στη Σάντος 4,5 εκατ. ευρώ


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα