Μάντζιος: «Δεν παίρνουμε αυτό που αξίζουμε γιατί δεν έχουμε το γκολ»

Μάντζιος: «Δεν παίρνουμε αυτό που αξίζουμε γιατί δεν έχουμε το γκολ»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στα δύο αγωνιστικά πρόσωπα του Άρη και στην τρομερή δυσκολία που αντιμετωπίζει η ομάδα του στο γκολ.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό και κυρίως η απόδοση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο ανέδειξε την ανάγκη ενίσχυσης του Άρη, ειδικά για την επίλυση μιας εκ των βασικών αγωνιστικών αδυναμιών, την εύρεση του γκολ. «Είναι παιχνίδια στα οποία μας λείπει το εύκολο γκολ με συνέπεια να μην παίρνουμε αυτό που πραγματικά αξίζουμε», σχολίασε ο Άκης Μάντζιος με δηλώσεις του στο MEGA και αναφέρθηκε στο παιχνίδι.

«Ήταν ένα δυνατό τεστ το οποίο θέλαμε. Είχαμε δύο ημίχρονα. Στο πρώτο ήμασταν πολύ καλοί και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα. Σε δύο τελικές του Ολυμπιακού δεχθήκαμε δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, με τις αλλαγές έπεσε ο ρυθμός καθώς έπαιξαν παιδιά τα οποία δεν έχουν φτάσει στο επίπεδο ετοιμότητας και χρειάζονται χρόνο. Κρατάμε την προσπάθεια του πρώτου ημιχρόνου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα