Μάντζιος: «Δεν παίρνουμε αυτό που αξίζουμε γιατί δεν έχουμε το γκολ»

Μάντζιος: «Δεν παίρνουμε αυτό που αξίζουμε γιατί δεν έχουμε το γκολ»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στα δύο αγωνιστικά πρόσωπα του Άρη και στην τρομερή δυσκολία που αντιμετωπίζει η ομάδα του στο γκολ.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό και κυρίως η απόδοση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο ανέδειξε την ανάγκη ενίσχυσης του Άρη, ειδικά για την επίλυση μιας εκ των βασικών αγωνιστικών αδυναμιών, την εύρεση του γκολ. «Είναι παιχνίδια στα οποία μας λείπει το εύκολο γκολ με συνέπεια να μην παίρνουμε αυτό που πραγματικά αξίζουμε», σχολίασε ο Άκης Μάντζιος με δηλώσεις του στο MEGA και αναφέρθηκε στο παιχνίδι.

«Ήταν ένα δυνατό τεστ το οποίο θέλαμε. Είχαμε δύο ημίχρονα. Στο πρώτο ήμασταν πολύ καλοί και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα. Σε δύο τελικές του Ολυμπιακού δεχθήκαμε δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, με τις αλλαγές έπεσε ο ρυθμός καθώς έπαιξαν παιδιά τα οποία δεν έχουν φτάσει στο επίπεδο ετοιμότητας και χρειάζονται χρόνο. Κρατάμε την προσπάθεια του πρώτου ημιχρόνου».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED