Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση για τον Πέρεθ (vid& pics)

Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση για τον Πέρεθ (vid& pics)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση για τον Πέρεθ (vid& pics)

bet365

Ο Ισπανός αμυντικός μέσος έκανε την πρώτη του προπόνηση ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο Ρούμπεν Πέρεθ ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από τον Παναθηναϊκό και το απόγευμα έκανε την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του «τριφυλλιού». Ο Ισπανός αμυντικός μέσος παρουσιάστηκε στην υπόλοιπη ομάδα από το προπονητικό επιτελείο και στην συνέχεια ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα για να φτάσει άμεσα στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Όπως ήταν λογικό «κόλλησε» αμέσως με τους υπόλοιπους Ισπανούς και ειδικά με τον Χουάνκαρ, από τον οποίο άκουσε τα καλύτερα για τον σύλλογο πριν πάρει την τελική του απόφαση.

Το πρόγραμμα προπόνησης το απόγευμα της Τετάρτης στο Κορωπί περιελάμβανε προθέρμανση, κυκλοφορία μπάλας, ενώ στη συνέχεια οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ με τους αμυντικούς να κάνουν τακτική στην ανασταλτική λειτουργία και τους μέσους και επιθετικούς να κάνουν τακτική στην επιθετική λειτουργία. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με διπλό στο μισό γήπεδο. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν και οι Μαουρίσιο, Αϊτόρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα