Αραούχο σε Μιλόγεβιτς: «Κόουτς παίζω και στο αυριανό φιλικό»!

Αραούχο σε Μιλόγεβιτς: «Κόουτς παίζω και στο αυριανό φιλικό»!

Αραούχο σε Μιλόγεβιτς: «Κόουτς παίζω και στο αυριανό φιλικό»!

bet365

Ο Αργεντινός φορ είχε τετ α τετ με δική του πρωτοβουλία με τον κόουτς της ΑΕΚ και του μετέφερε πως μπορεί να τον υπολογίζει για το αυριανό φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού

Από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο Ιατρικό Κέντρο για τις απαραίτητες εξετάσεις μετέβη ο Σέρχιο Αραούχο αμέσως μετά την άφιξή του στην Ελλάδα για λογαριασμό της Α.Ε.Κ. Πλέον μετρά αντίστροφα ο χρόνος ώστε ο Αργεντινός φορ να ντυθεί και πάλι στα «κιτρινόμαυρα», όμως έγινε μία μικρή στάση με δική του πρωτοβουλία. Πιο συγκεκριμένα ζήτησε να βρεθεί για λίγο στα Σπάτα και να μιλήσει με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, όπως και τελικά συνέβη.

Μάλιστα στο τετ α τετ που είχε ο 29χρονος στράικερ με τον κόουτς της Ενωσης του μετέφερε πως είναι στη διάθεσή του για το αυριανό (15/7) τεστ προετοιμασίας της Ενωσης με τον Απόλλωνα Λεμεσού!. «Κόουτς είμαι έτοιμος και αύριο να παίξω στο φιλικό», του μετέφερε χαρακτηριστικά.

Ο «Τσίνο» αποθεώθηκε (και) έξω από το προπονητικό κέντρο από τους φίλους της ομάδας που τον είχαν ακολουθήσει ως πομπή από το αεροδρόμιο και ύστερα από λίγη ώρα αναχώρησε για το Ιατρικό Κέντρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα