Στην Κόστα Ρίκα κάνουν λόγο για «θέμα» με Νούνιες, αλλά δεν υπάρχει (pics)

Στην Κόστα Ρίκα κάνουν λόγο για «θέμα» με Νούνιες, αλλά δεν υπάρχει (pics)

bet365

Στην πατρίδα του 23χρονου μεσοεπιθετικού της Λαμίας αναφέρουν πως δεν έχει ακόμη εγκλιματιστεί και αφήνουν ανοικτό το μέλλον του, αλλά δεν προκύπτει πως ισχύει κάτι τέτοιο

Ηταν 22 Ιουνίου όταν η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του Κρίστοφερ Νούνιες. Σήμερα (13/7) όμως από την πατρίδα του 23χρονου μεσοεπιθετικού, την Κόστα Ρίκα, έρχονται δημοσιεύματα που τον φέρνουν να έχει προβλήματα προσαρμογής και ορισμένα αφήνουν να εννοηθεί ότι ενδέχεται να αποχωρήσει.


Πάντως δεν προκύπτει από κάπου ότι υπάρχει σχετικό του αίτημα, ενώ σε ένα από αυτά γίνεται λόγος πως οι γονείς του νεαρού θα έρθουν σύντομα στην Ελλάδα να τον επισκεφθούν, κίνηση που δείχνει πως θέλει να το «παλέψει» και να ενταχθεί στο καινούργιο του περιβάλλον.

Αλλωστε είναι ένα νεαρό παιδί, που πρώτη φορά έφυγε από τη χώρα του.

Προφανώς το όλο θέμα προέκυψε από διάφορα σενάρια που «φούντωσαν» στο νησί του, πήρε έκταση - μάλλον χωρίς λόγο - και το όλο ζήτημα θα πρέπει να σταματήσει εδώ.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα